Hailey Bieber: Οι street εμφανίσεις της μας εμπνέουν πολύ αυτό το Καλοκαίρι

Η Hailey Bieber ξέρει να κερδίζει τα βλέμματα πάνω της όταν βρίσκεται στο κόκκινο χαλί ή όταν κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη. Το γνωστό μοντέλο έχει στιλ και το υποστηρίζει με κάθε τρόπο επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που της ταιριάζουν πολύ.

#1. Τζιν σορτς + oversized t-shirt + bucket hat + sneakers

H Hailey Bieber

συνδυάζει το τζιν σορτσάκι της με ένα oversized t-shiry και bucket hat. Το συγκεκριμένο είδος καπέλου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές φέτος και το θέλουμε διακαώς στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

#2. Baggy jeans + crop top + leather jacket + sneakers

Αν σε μια βραδινή σου εμφάνιση συνδυάσει το τζιν σου με crop top και ένα δερμάτινο jacket δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα πέδιλα και είσαι έτοιμη. Αν από την άλλη μεριά θέλεις ένα πιο casual look σαν αυτό της Hailey, συνδύασε το τζιν σου με sneakers.

#3. Mπεζ παντελόνι + λευκό πουκάμισο + πέδιλα + shoulder bag

H Hailey Bieber δημιουργεί το πιο ωραίο look με μπεζ παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ένα outfit που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις.

#4. Biker shorts + λευκό top + chunky sandals

Για ένα πιο αθλητικό look ακολούθησε το παράδειγμα της Hailey και φόρεσε το biker shorts με ένα λευκό τοπ και τα αγαπημένα σου chunky πέδιλα. Ένας messy κότσος και ένα ζευγάρι κρίκοι θα ολοκληρώσουν τέλεια το look.

#5. Σορτς + τοπ + oversized ζακέτα + sneakers

Tέλος, μπορείς αν ταιριάξεις το μαύρο σορτσάκι σου με ασορτί τοπ και να δώσεις χρώμα στο look με ένα εμπριμέ shacket ή μια ζακέτα, όπως κάνει και το γνωστό μοντέλο. Πρόσθεσε sneakers στο look και είσαι έτοιμη!

© Bellocqimages / Photographer group / MEGA / RACHPOOT / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Πώς φοράνε το πράσινο χρώμα οι πιο γνωστές influencers- Tα πιο stylish looks

Η Fashion Editor προτείνει: Ναι! Το καφτάνι είναι το Νο1 trend στα φορέματα του Καλοκαιριού

H τάση που αγάπησε η Πριγκίπισσα Diana επιστρέφει φέτος στη μόδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα