Η Emilia Clarke έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η Emilia Clarke είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες παγκοσμίως και κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Η πανέμορφη ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας Last Christmas και επίλεξε ένα εντυπωσιακό θαλασσί σύνολο.

The Look

Η Emilia Clarke

φόρεσε off-the-shoulder Marco de Vicenzo blazer και ασορτί φούστα. Η ηθοποιός συνδύασε το σύνολο με μπεζ γόβες και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις. Η Emilia Clarke φόρεσε φούστα που έφτανε μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, ένα μήκος που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές φέτος.

Η ηθοποιός συνδύασε το σύνολο με θαλασσί δερμάτινη ζώνη και διακριτικά σκουλαρίκια.

© Tristar Media / Getty Images / Ideal Image

Λίγες ημέρες πριν η Emilia Clarke είχε πάει στα Emmy Awards και έκλεψε και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της με τουαλέτα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και statement σκουλαρίκια.

© Dan MacMedan/ Getty Images / Ideal Image

Σε άλλη της εμφάνιση η Emilia Clarke φόρεσε total white look που συνδύασε με μαύρα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα.

© Vera Anderson/ Getty Images / Ideal Image

Σε μια άλλη εμφάνιση η Emilia φόρεσε μπλε παντελόνι και blazer σε μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν. Το ανοιχτό καφέ jacket της Emila Clarke ταίριαξε ιδανικά με το μπλε παντελόνι της και η ίδια το συνδύασε με λευκό t-shirt και μπεζ γόβες.

© David M. Benett/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: H πασίγνωστη influencer Danielle Bernstein μας δείχνει ποια παπούτσια θα φορεθούν αυτή τη σεζόν!– Τα πιο ωραία trends που θα μεταμορφώσουν το στιλ σου!

Street Style: Τι χρώμα να επιλέξεις στο φθινοπωρινό σου πανωφόρι;- Δες εδώ τις top αποχρώσεις που προτιμούν όλες οι influencers

6 top influencers σου δείχνουν τα αγαπημένα τους looks ΑΥΤΗ τη στιγμή!- Τι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα