Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη Φωταγώγηση του Ηρωδείου για τον καρκίνο του μαστού

Xτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Ηρωδείου στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρείς καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού. Μαζί με το Ηρώδειο θα φωταγωγηθούν και άλλα σημαντικά κτίρια-ορόσημα σε ροζ χρώμα ώστε να ευαισθητοποιηθεί περισσότερος κόσμος για τον καρκίνο και την έγκαιρη διάγνωση.

Πολλές ήταν οι Ελληνίδες που βρέθηκαν στο Ηρώδειο

και μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές.

H Eλιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε κρουαζέ παλ ροζ φόρεμα και το συνδύασε με παλ ροζ γόβες. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρη τσάντα και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Η Ρούλα Σταματοπούλου συνδύασε ένα μαύρο παντελόνι με δαντελωτή μπλούζα και μαύρο δερμάτινο jacket.

Η Ελένη Μενεγάκη που είναι και Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού σε γνωστή εταιρεία καλλυντικών πήγε στο Ηρώδειο με ροζ φόρεμα που συνδύασε με μπορντό ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε το look της με μπορντό μπότες και κόκκινα νύχια.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

«Λίγα λεπτά πριν τη φωταγώγηση στο Ηρώδειο. Ας μεταδώσουμε όλοι ένα μήνυμα ελπίδας».

Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε μοβ κοστούμι που συνδύασε με μπορντό δερμάτινη καμπαρντίνα και μπορντό μποτάκια. Το μπορντό είναι ένα χρώμα που αγαπούν ιδιαίτερα φέτος οι celebrities αλλά και οι top influencers.

Η Κατερίνα Ντούσκα, που υιοθετεί με τον δικό της τρόπο τις τάσεις, φόρεσε μαύρη μίνι φούστα με μαύρο κοντό παλτό και λευκό πουκάμισο με σηκωμένο γιακά και φιόγκο.

Μαρία Παπαγεωργίου-Κατερίνα Ντούσκα-Παυλίνα Βουλγαράκη-Κατερίνα Πολέμη

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: H πασίγνωστη influencer Danielle Bernstein μας δείχνει ποια παπούτσια θα φορεθούν αυτή τη σεζόν!– Τα πιο ωραία trends που θα μεταμορφώσουν το στιλ σου!

Street Style: Τι χρώμα να επιλέξεις στο φθινοπωρινό σου πανωφόρι;- Δες εδώ τις top αποχρώσεις που προτιμούν όλες οι influencers

6 top influencers σου δείχνουν τα αγαπημένα τους looks ΑΥΤΗ τη στιγμή!- Τι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα