Ακμή στο τριχωτό της κεφαλής: Αντιμετωπίστε την με τα σωστά προϊόντα περιποίησης

Ακμή στο τριχωτό της κεφαλής: Ναι, υφίσταται και είναι τα σπυράκια που εμφανίζονται και συνήθως τα καταλαβαίνετε όταν λούζεστε αλλά και από τη φαγούρα που νοιώθετε συχνά. Κάποιες φορές μάλιστα σας πονάνε όταν χτενίζεστε ή φορμάρετε τα μαλλιά σας.

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν ότι προκαλούνται από τη λιπαρότητα όπως ακριβώς και στο δέρμα του προσώπου σας. Τα νέα όμως είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορείτε να την αντιμετωπίσετε εύκολα

αρκεί να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Το βασικότερο είναι ο σωστός καθαρισμός ώστε να μην παραμένουν υπολείμματα προϊόντων styling και ρύπων στο τριχωτό αφού είναι οι λόγοι που κλείνουν οι πόροι, συγκεντρώνεται σμήγμα και παρουσιάζονται στο τέλος τα σημάδια ακμής.

Εμείς βρήκαμε τα προϊόντα. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

Neutrogena T/Sal Therapeutic Shampoo: Πρόκειται για ένα super οικονομικό σαμπουάν με 3% σαλικυλικό οξύ στη σύνθεση του που καθαρίζει απαλά μειώνοντας τη φαγούρα, τις κοκκινίλες και τα σπυράκια.

Klorane Shampoo with Peony: Σαμπουάν με εκχύλισμα παιώνιας κατάλληλο για συχνό λούσιμο. Η ιδιαίτερα απαλή του σύνθεση καθαρίζει σε βάθος, ανακουφίζει και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Phyto Apaisant Botanical Soothing Treatment Shampoo: Με βιταμίνη Ε, εκχυλίσματα βοτάνων και σαλικυλικό οξύ στη σύνθεση του που ενυδατώνουν, καθαρίζουν και απαλύνουν το τριχωτό. Και κάτι ακόμη. Είναι υποαλλεργικό.

Aveda Pramasana Scalp Cleanser, Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά: Με εκχύλισμα φυκιών που ισορροπεί τα επίπεδα σμήγματος, ζυμωμένο γαλακτοβακίλλο  για την ενίσχυση του φυσικού προστατευτικού φραγμού του τριχωτού και Τamanu που βοηθάει στην προστασία του τριχωτού από τη ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες.

Sephora Collection Hair Cleansing Scrub:  Προϊόν απολέπισης του τριχωτού με εκχύλισμα μέντας φυσικής προέλευσης. Αποτοξινώνει, αναζωογονεί και επαναφέρει την ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής. Ταυτόχρονα καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας αποτελεσματικά τους ρύπους από τα μαλλιά.  Αποκαθιστά την ισορροπία της λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αποκτούν έξτρα λάμψη.  Το χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα στη θέση του σαμπουάν.

Κεντρική photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

O celebrity hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος μεταμόρφωσε την Joey King ακολουθώντας την τελευταία τάση της σεζόν!

Φριζάρισμα: Όλα όσα κάνετε και το προκαλείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα