Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται ξανά στον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά: «Μια σχέση συνεχίζεται»

15:01 24/10/2019 - Πηγή: People

Όταν πριν από κάποιες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε βρεθεί στην εκπομπή του κι είχε μιλήσει για τα διαζύγιά του και το πώς νιώθει απέναντι στα παιδιά του, ο Γιώργος Λιάγκας είχε νιώσει μια ταύτιση. Είχε αναφέρει τότε ότι νιώθει συχνά υπόλογος στους γιους του για το διαζύγιο με τη μαμά τους. Φαίνεται πως αυτό το συναίσθημα είναι έντονο και απασχολεί τον παρουσιαστή, αν κρίνουμε από την εκ νέου αναφορά του στο διαζύγιο.

Τούτη τη φορά η αφορμή δόθηκε από την Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός, αν και καλεσμένη, λειτούργησε για τον παρουσιαστή ως μια

ευκαιρία ψυχοθεραπείας. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τις ερωτήσεις που τις κάνει για το αν σκέφτεται να προχωρήσει τη ζωή της, για την σχέση της με τη μοναξιά και από την διαπίστωσή του ότι είναι σκληρό να μη μπορείς να προχωρήσεις μετά από έναν χωρισμό.

Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια εξομολόγησή του για το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά – Όσα είπε για τους γιους του

Κάπου εδώ μπήκε ξανά στην κουβέντα του το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά. Τόνισε εν τούτοις πως οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις κι όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για τους ίδιους.

«Είμαι και εγώ χωρισμένος γονιός όπως ξέρεις και έχω πολύ καλή σχέση με τη Φαίη. Μας ενώνει τόσο πολύ η κοινή μας τεράστια αγάπη για τα παιδιά μας, που έχουμε καλή σχέση αλλά έχουμε και προσωπική σχέση. Μιλάμε και για άλλα θέματα εκτός των παιδιών. Δηλαδή είναι σαν να χωρίσαμε αλλά μια σχέση συνεχίζεται. Χωρίζουν και άλλοι άνθρωποι και σφάζονται. Μένω πολύ κοντά με τη Φαίη, μένουμε ένα δρόμο διαφορά».


Keywords
Τυχαία Θέματα