Αντώνης Καφετζόπουλος: «Όλοι ξέραμε στον χώρο ποιοι είχαν κακοποιητική συμπεριφορά»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στο Πρω1νό και στην Νάνσυ Παραδεισανού λίγο πριν την καλοκαιρινή του περιοδεία, για το χώρο του θεάματος και τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε αυτόν και αποκάλυψε και τον λόγο που δεν είναι στο ΣΕΗ.

«Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά, εξού και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός άντε των δύο χεριών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Έχετε ακούσει ποτέ για τον

Φέρτη ή τη Δανδουλάκη να έχουν συμπεριφερθεί άσχημα σε κάποιους; Για όνομα του Θεού. Λίγο πολύ, όλοι ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά στο χώρο, κακοποιητική. Αυτά τα ξέραμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες», ανέφερε σε σχέση με τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Εγώ δεν είμαι μέλος στο ΣΕΗ. Δεν το θεωρώ ηθικό να είμαι ταυτόχρονα πρωταγωνιστής θιάσου και να έχω μία οικονομική σχέση με τον επιχειρηματία, που δεν είναι του απλού μισθωτού, και να είμαι σε ένα Σωματείο που παλεύουν για μια καλύτερη σύμβαση και έναν καλύτερο μισθό. Είναι υποκριτικό να είμαι εκεί», ανέφερε ακόμα ο ηθοποιός.

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δέχτηκε πρόταση για να τραγουδήσει στην Επίδαυρο!

Καρολίνα Καλύβα – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor: «Ο Σάκης είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης»

«Μου είχαν προτείνει να πουλήσω την ατζέντα μου για ποσό που έφτανε να αγοράσω ένα καλό αυτοκίνητο»

Keywords
Τυχαία Θέματα