Η Caroline Daur μας δείχνει τα 5 total black looks που αξίζει να υιοθετήσουμε άμεσα

To μαύρο είναι ένα χρώμα που πάντα υπάρχει στην ντουλάπα μας. Το έχουμε σε μεγάλη αναλογία και ποτέ δεν το βαριόμαστε. Φέτος ειδικά το μαύρο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη φήμη, από αυτήν που ήδη είχε, και το βάζουμε σε περίοπτη θέση στην ντουλάπα μας ακόμα και τους πιο ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Η Caroline Daur μας δείχνει πέντε τρόπους που επιλέγει για να φορέσει το μαύρο χρώμα δημιουργώντας τα πιο ωραία total black looks. Ένα κομψό κοστούμι με cutout είναι ότι πρέπει για αυτή την εποχή και θα το φορέσεις πολύ σε πρωινές και

βραδινές εξόδους.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο casual look μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Caroline και να φορέσεις ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή με ένα ασορτί δερμάτινο τζάκετ. Πρόσθεσε combat boots και ένα κροκ top στο σύνολο και είσαι έτοιμη για μία χαλαρή έξοδο.

Για μία πιο σέξι εμφάνιση συνδύασε ένα oversized μαύρο πουκάμισο με platform heels και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η Caroline υιοθετεί αυτό το look σε μία επίδειξη μόδας και πρόσθέτει στο out it ένα κίτρινο τσαντάκι για μια πινελιά χρώματος.

Θέλεις να κάνεις μερικά κεφάλια να γυρίσουν; Ένα μίνι στενό μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες είναι ότι πρέπει για ξεχωριστά looks που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Ο κορσές επιστρέφει στη μόδα και φέτος το καλοκαίρι θα τον φορέσουμε περισσότερο από ποτέ. Η γνωστή influencer, Caroline Daur, επιλέγει ένα σύνολο σε total black απόχρωση που στο πάνω μέρος έχει κορσέ και δείχνει υπέροχη.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω outfits θα δοκίμαζες πιο εύκολα;

Διαβάστε περισσότερα:

Οι αποχρώσεις της πούδρας γίνονται μια ακόμη σεζόν viral- Πώς θα τις φορέσεις;

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα