Survivor Spoiler: «Βόμβα» η σημερινή αποχώρηση – Ποιος θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σημερινή αποχώρηση του Survivor έχει ξεκινήσει! Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Τζο Μαριδάκη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο είναι οι τέσσερις παίκτες που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και απόψε αναμένεται να μάθουμε το αποτέλεσμα.

Καθώς βρισκόμαστε στη μέση του reality επιβίωσης όλοι οι παίκτες θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να συνεχίσουν να ζουν την απόλυτη περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί οι συνθήκες να είναι δύσκολες, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο.

Τις

τελευταίες ώρες, λοιπόν, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα Spoilers που αποκαλύπτουν ποιος είναι ο παίκτης που έχει αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έσκασε σαν «βόμβα» μιας και η συγκεκριμένη παίκτρια αποτελούσε από πέρυσι ένα από τα φαβορί.

Ο λόγος φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Σύμφωνα με τα Spoilers, το γνωστό μοντέλο θα αποχωρήσει σήμερα οριστικά από το Survivor. Η ίδια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και περίπου έναν μήνα.

Διαβάστε ακόμα:

 Μιχάλης Κουϊνέλης: «Την Ήβη Αδάμου τη γνώρισα στο X-Factor, πήγαινε ακόμα λύκειο»

 Σάκης Αρσενίου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε για το Survivor και πόσα έχασε μέσα σε δύο εβδομάδες

 Χάρης Ρώμας: Αρνήθηκε να σχολιάσει τις αγωγές του Κιμούλη σε ηθοποιούς λόγω της κόρης του

Keywords
Τυχαία Θέματα