Σασμός – Στάθης Ματζώρος: Θα γεννηθεί το παιδί της Θεοδώρας; Πως θα υποδεχθεί την Κλαίρη;

Ο Στάθης Ματζώρος μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/3 στην εκπομπή Happy Day και έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Ο τηλεοπτικός Παντελής μίλησε για τη Θεοδώρα και το παιδί που κυοφορεί ενώ αποκάλυψε πώς θα αντιμετωπίσει την Κλαίρη, το κορίτσι του Μανώλη.

«Ο Παντελής χαίρεται γιατί αυτό που θέλει για την κόρη του είναι να αποκατασταθεί και να προχωρήσει. Παρ’ όλα αυτά, ο ερχομός ενός παιδιού δεν λύνει προβλήματα αλλά σε φέρνει αντιμέτωπο με πράγματα που κουβαλάς. Όλα δείχνουν πως το παιδί θα γεννηθεί.

Η Θεοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της και φοβάται γενικότερα», είπε αρχικά ο Στάθης Ματζώρος και συνέχισε:

«Ο μπαμπάς θέλει να είναι κοντά της και να τη βοηθήσει. Την αγαπάει και είναι δίκαιος. Η Θεοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια της. Θέλει να αλλάξει, θέλει να προχωρήσει, από κάπου θέλει να πιαστεί. Η Θεοδώρα είναι ευσυγκίνητη».

Τέλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Πιστεύω ότι ο Παντελής θα αγκαλιάσει την επιλογή του Μανόλη. Σαφώς είναι ένας παραδοσιακός άνθρωπος που θα νιώσει προστασία και φόβο για το παιδί του αλλά πιστεύω ότι θα είναι δίπλα στον γιο του. Έρχονται πολλά πράγματα στον Σασμό και πολλά πράγματα στα αυτιά του Παντελή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ερωτευμένη! Ο γοητευτικός άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

 Survivor Spoiler: «Βόμβα» η σημερινή αποχώρηση – Ποιος θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο

 Μιχάλης Κουϊνέλης: «Την Ήβη Αδάμου τη γνώρισα στο X-Factor, πήγαινε ακόμα λύκειο»

Keywords
Τυχαία Θέματα