Πέτρος Φιλιππίδης – Πρω1νό: Ο μάρτυρας «κλειδί» που θα σοκάρει με την κατάθεσή του

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Το πρωί της Τετάρτης 16/3 το Πρω1νό έφερε στο φως νέες πληροφορίες για την υπόθεση, παρουσιάζοντας τρεις μάρτυρες που θα καταθέσουν στη δίκη.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει μία μάρτυρας υπεράσπισης κι από την άλλη δύο μάρτυρες κατηγορίας. Η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας είναι μια γυναίκα, η οποία υποστηρίζει πως είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη κι ο δεύτερος είναι ένας γυναικολόγος, ο οποίος θα προκαλέσει αίσθηση με τα λεγόμενά του.

Μάρτυρας υπεράσπισης

«Ο

Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δε μου έκανε άσεμνες προτάσεις».

1η Μάρτυρας κατηγορίας – Πρώην σύντροφος του Πέτρου Φιλιππίδη

Η συγκεκριμένη γυναίκα θα καταθέσει στο δικαστήριο ότι διατηρούσε σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη κι ενώ στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά στην πορεία αυτό άλλαξε. Η ίδια φαίνεται πως θα εξομολογηθεί ότι ο ηθοποιός ήταν χειριστικός αλλά κι ότι έζησε φρικιαστικά πράγματα όσο βρισκόταν στο πλευρό του.

2ος Μάρτυρας κατηγορίας – Μαιευτήρας γυναικολόγος

Ο εν λόγω άνδρας θα καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, επιβεβαιώνοντας δύο μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά, στα οποία φαίνεται να εμπλέκεται ο ηθοποιός. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Τάσος Τεργιάκης, παραδέχτηκε πως οι αποκαλύψεις που θα κάνει ο γιατρός πρόκειται να μας αφήσουν όλους άφωνους. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως δεν πρόκειται για αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης – Πρω1νό: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

 Ιλένια Ουίλιαμς: Απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

 Σασμός – Στάθης Ματζώρος: Θα γεννηθεί το παιδί της Θεοδώρας; Πως θα υποδεχθεί την Κλαίρη;

Keywords
Τυχαία Θέματα