Η Ariana Grande ετοιμάζει μια beauty έκπληξη και δεν πρόκειται για προϊόντα μαλλιών

Η Ariana Grande βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της αν και είναι πολύ νεαρή. Η επιτυχία της είναι τεράστια ειδικά μετά το τελευταίο της single “Thank U Next”, όπως ακριβώς ονομάζεται και η παγκόσμια περιοδεία στην οποία βρίσκεται ήδη.

Αν και το πρόγραμμα της είναι γεμάτο, που σημαίνει (εκτός από πρόβες και ηχογραφήσεις) φωτογραφίσεις, γυρίσματα και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η νεαρή και χαριτωμένη star

πρόλαβε να δημιουργήσει και μια beauty σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 8 Απρ, 2019 στις 1:46 μμ PDT

Ναι, σωστά διαβάσατε. Η Ariana Grande δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά σώματος με την υπογραφή της. Όλες, βέβαια περιμένατε ότι αν έκανε ποτέ ένα βήμα σαν κι αυτό, θα είχε να κάνει με τα μαλλιά αφού ξέρουμε την αγάπη που έχει στα πολύ μακριά extensions και τις αλογοουρές. Τελικά έκανε την έκπληξη.

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι πρόκειται για ένα άρωμα και μια ολοκληρωμένη σειρά σώματος με την ίδια εσάνς. H σειρά ονομάζεται Thank U, Next και περιλαμβάνει εκτός από το eau de parfum και το eau de toilette,κρέμα σώματος, gel σώματος body scrub και body mist. Λέγεται ότι θα υπάρχουν και κάποια επιπλέον προϊόντα-έκπληξη τα οποία θα αποκαλύψει η ίδια εν καιρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 19 Μάρ, 2019 στις 9:43 πμ PDT


Η Ariana απ’ ότι φαίνεται εξελίσσεται σε μια επιτυχημένη επιχειρηματία, εκτός από τραγουδίστρια και performer. Το κοινό της βέβαια είναι μεγάλο και οι fans την ακολουθούν πιστά. Οι followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε το ρεύμα είναι τεράστιο.

Η επιτυχία της είναι δεδομένη, είτε πρόκειται για τα τραγούδια και τις συναυλίες της, είτε με οτιδήποτε φέρει τη σφραγίδα και την υπογραφή της.

Όσο αφορά τα σειρά σώματος είμαστε σίγουρες ότι θα περιέχει απαλές, ρομαντικές και λουλουδένιες νότες. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το πρώτο άρωμα που λάνσαρε ήταν κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι που είχε σχήμα σύννεφου. Πάνω σε αυτό που βρίσκεται η Grande δηλαδή.

Διαβάστε ακόμη:

Η μικρότερη beauty vlogger ever που πρέπει να δείτε γιατί θα σας φτιάξει τη διάθεση

Εξαφανίστε την κίτρινη απόχρωση από τα μαλλιά σας απλά και εύκολα μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα