Η Ariana Grande ακολουθεί το hair look της JLo

Η Jennifer Lopez απέκτησε πριν από λίγες μέρες ένα από τα ωραιότερα και πιο sexy hair looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Μας θυμίζει απίστευτα την Brigite Bardot στις καλές της εποχές και ξετρελαθήκαμε τόσο που ήδη κλείσαμε ραντεβού με τον κομμωτή μας έχοντας τη φωτογραφία της star αποθηκευμένη στο κινητό.

Οι συγκλονιστικές πλούσιες αφέλειες είναι το καλύτερο μας και ξέρουμε ότι δημιουργούν

ένα υπέροχο look που θα μας συντροφεύσει όλη τη σεζόν και θα ακούσουμε τέλεια σχόλια.

Δημιουργός του κουρέματος είναι ο hairstylist των celebrities Chris Appleton ο οποίος μάλιστα φρόντισε πρώτος να ανεβάσει τη φωτογραφία της JLO στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αμέσως μετά και φυσικά οι fans και του ίδιου και της star το επιβράβευσαν με χιλιάδες likes.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 26 Οκτ, 2018 στις 7:01 μμ PDT

Χθες από τα χέρια του πέρασε και η Ariana Grande η οποία αποφάσισε κι εκείνη με τη σειρά της να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και φυσικά επέλεξε τον καλύτερο. Μπορεί να είδε και τα μαλλιά της Lopez και να τον κάλεσε για ραντεβού. Δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν συνέβη κάτι τέτοιο. Η ίδια ως νεότερη και πιο τολμηρή έκοψε baby αφέλειες. Ένα look που την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο χαριτωμένη. Βέβαια υπάρχει μια υπόνοια ότι δεν είναι αληθινές αλλά ψεύτικες που τοποθετούνται με κλιπ.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. Όπως και να έχει εμάς πολύ μας αρέσουν και τα δύο κουρέματα και επιβεβαιώνεται ότι οι αφέλειες θα είναι πράγματι η λεπτομέρεια της σεζόν όσο αφορά τα trends.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 29 Οκτ, 2018 στις 10:08 πμ PDT

Ήρθε λοιπόν η ώρα να επισκεφτούμε τον κομμωτή μας, να το συζητήσουμε το θέμα και να καταλήξουμε στις αφέλειες που ταιριάζουν στον τύπο αλλά και στο σχήμα του προσώπου μας. Είναι ίσως το κούρεμα που δημιουργεί πολλά και διαφορετικά looks ανάλογα με το μήκος και το πάχος τους και δεν είναι τυχαίο ότι οι celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει να τις υιοθετούν πραγματικές ή fake.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μεταλλικά βερνίκια κάνουν δυναμική είσοδο

Μήπως σας θυμίζει κάτι η συσκευασία του νέου αρώματος της KKW;

Keywords
Τυχαία Θέματα