Tiny bags: Εσύ θα κρατήσεις φέτος τη μικροσκοπική τσάντα που είναι το απόλυτο trend;

Nαι είναι αλήθεια! Οι tiny bags επιστρέφουν στη μόδα και είναι τόσο μικροσκοπικές που με το ζόρι τις ανιχνεύεις πάνω σε ένα outfit. Tα μικροσκοπικά τσαντάκια έκαναν την εμφάνισή τους πέρυσι και φέτος επιμένουν και διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στα top trends της σεζόν.

Ο Simon Porte, σχεδιαστής του οίκου Jacquemus Le Chiquito δημιούργησε υπέροχα tiny bags που αν δεν ήταν τόσο ακριβά ίσως σκεφτόμασταν να

τα αγοράσουμε! Ο σχεδιαστής λάνσαρε τα τσαντάκια του στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και καθένα από αυτά κοστίζει 426 ευρώ!

Τα τσαντάκια είναι τόσο μικρά που χωράνε με τα βίας τα ακουστικά σου ή ίσως μια τσίχλα, ένα σοκολατάκι ή τις βιταμίνες σου και κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις.

Ο σχεδιαστής παρουσίασε επίσης oversized bags γιατί αυτές οι τσάντες επίσης εξακολουθούν να είναι στη μόδα και είναι σίγουρα πιο εύχρηστες (αν και όχι τόσο cute) από τις tiny bags.

O oίκος παίζει με τις αναλογίες και όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες oversized bags που έχουμε δει αυτή τη σεζόν στην πασαρέλα.

Πώς σου φαίνονται οι tiny bags; Θα έδινες 426 ευρώ για να αποκτήσεις μια;

Διαβάστε ακόμα: H Rihanna μας δίνει μαθήματα στιλ με την εμφάνισή της στο Oscar Party του Jay Z

Keywords
Τυχαία Θέματα