Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η σύγκριση με τον πατέρα του και ο λόγος που έστειλε εξώδικο στην αδερφή του, Άννα!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πατέρα του, αλλά και την αδερφή του, Άννα.

Αναφερόμενος στον γιο του και στον λόγο που τον ονόμασε Γρηγόρη, εξομολογήθηκε: “Έχω τον γιο μου, τον Γρηγοράκη, ο οποίος είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τώρα κοντεύει τα 10. Είμαι πολύ περήφανος μπαμπάς γιατί είναι ένα καλό παιδί. Ονόμασα τον γιο μου Γρηγόρη, εγώ το πήγα σωστά γιατί έβγαλα το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου το χάλασε γιατί έβγαλε εμένα το ίδιο

όνομα με εκείνον, ήθελε πάντα όταν φύγει από τη ζωή, ένας Γρηγόρης να γυρίσει σπίτι”.

Για τη σύγκριση που δέχτηκε με τον πατέρα του, ανέφερε: “Ήταν δύσκολο με αυτό το όνομα να κάνω καριέρα στο τραγούδι, γιατί ο κόσμος αμέσως κάνει μια σύγκριση αν είσαι καλύτερος από τον πατέρα σου ή όχι. Είναι τελείως άδικο και άτοπο, οποιονδήποτε και να συγκρίνεις με τον Μπιθικώτση θα χάσει! Με άγχωνε αυτό, αλλά τώρα το συνήθισα.”, ενώ αποκάλυψε για την πρώτη φορά που είπε στον Γρηγόρη Μπιθικώτση ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής: “Την πρώτη φορά που τραγούδησα μπροστά στον πατέρα μου ήμουν 22 ετών, του είπα “τα άλογα”, έλαμψε και μου είπε “είσαι τραγουδιστής”! Ντρεπούμουν να πω στον πατέρα μου ότι ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Θυμάμαι περνούσαν από το σπίτι τραγουδιστές και όταν κάτι άκουγε που δεν του άρεσε τους έλεγε να ασχοληθούν με κάτι άλλο γιατί δεν κάνουν για το τραγούδι”.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για το post που έκανε η αδερφή του στο Facebook μετα το αφιέρωμα που έγινε στον πατέρα τους στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χωρίς να θέλει να πει πολλά, τόνισε: “Για το post που έκανε η αδερφή μου η Άννα για το αφιέρωμα που έγινε στον πατέρα μου, ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να σχολιάζει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει κόντρα με την αδερφή μου, δεν μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όχι όμως ότι έχουμε καυγαδίσει. Άλλωστε και ο πατέρας μου δεν είχε σχέσεις τα τελευταία χρόνια μαζί της, έτσι επιθυμούσε. Υπάρχει μια διαθήκη του πατέρα μου, την οποία ακολουθώ καταγράμμα. Ο πατέρας μου έλεγε ότι θεωρώ το γιο μου φυσικό μου διάδοχο και συνεχιστή στα καλλιτεχνικά μου δρώμενα. Πολύ καιρό δεν είχα αντιδράσει σε πράγματα που γινόντουσαν, αλλά κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι και έστειλα το εξώδικο στην αδερφή μου”.

Τέλος, γνωστοποίησε το περιστατικό με δημοσιογράφο, ο οποίος μετέδωσε πληροφορίες που δεν είχαν καμία δόση αλήθειας: “Στην κηδεία του πατέρα μου ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι σφαζόμασταν για τα λεφτά πάνω από το φέρετρο. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, τον βρήκα μετά από δύο χρόνια και του έριξα μια κανάτα νερό σε ένα εστιατόριο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πάνος Ζάρλας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Δείτε την τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη του Πάνου Ζάρλα

Η ζωή του Κώστα Ευριπιώτη-Το συγκινητικό βίντεο στο Πρω1νό

Keywords
Τυχαία Θέματα