Γνωστός Έλληνας έπεσε θύμα χάκερ! «Δυστυχώς φίλοι μου εδώ και…»

Ο Χάρης Σιανίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακόλουθους ότι έχει πέσει θύμα χάκερς. Όπως έγραψε, επιτήδειοι γέμισαν το προφίλ του με περίπου 40000 ψεύτικους followers, με σκοπό να πλήξουν την επαγγελματική, αλλά και προσωπική του υπόσταση. Ο ίδιος έχει κάνει ήδη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.


Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις 22 Οκτ, 2018 στις 5:44 πμ PDT

«Δυστυχώς φίλοι μου εδώ και περίπου 8 ώρες το προσωπικό μου προφίλ στο ίνσταγκραμ έχει πέσει θύμα δολιοφθοράς,απο επιτήδειους με αρρωστημένα μυαλά που έχουν ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα,γεμίζοντας το προφίλ μου με πάνω απο 40000 ψεύτικους followers μέσα σε λίγες ώρες.Ολο αυτό γίνεται για να γίνει report στο ινσταγκραμ και να κατέβει το προφίλ μου όπως επίσης και για να πλήξει την επαγγελματική και προσωπική μου υπόσταση….προς ενημέρωση σας οι πραγματικοί μου followers είναι 52K…έχει ενημερωθεί ήδη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ήδη έχουν σταλεί τα απαραίτητα email…Σας ευχαριστώ και θα σας κρατάω ενήμερους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις 11 Νοέ, 2018 στις 12:54 μμ PST

Δείτε ακόμη: Η δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και τη «Νεράιδα και το Παλικάρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα