Η δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και τη «Νεράιδα και το Παλικάρι»

Έντονα απασχολεί το τελευταίο διάστημα, η αναβίωση δύο ταινιών, στο θεατρικό σανίδι, στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως ήδη γνωρίζετε πρόκειται για την Νεράιδα και το Παλικάρι, στην οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Κατερινιώς, η Μαρία Κορινθίου και το Χτυποκάρδια στο Θρανίο.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες συζητήθηκε η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση

της Μαρίας Κορινθίου, που έκανε για τον ρόλο της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της ξανθά. Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, DOT και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν έχει μιλήσει με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ, καθώς ντρέπεται.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιο την Αλίκης γιατί ντρέπομαι. Για εμάς είναι η Αλίκη, γι’ αυτούς τους ανθρώπους όμως είναι η μαμά του, είναι η αδερφή του, είναι η οικογένειά τους κι αν για εμάς είναι τόσο ιερή η Αλίκη, είναι στο 10πλάσιο γι’ αυτούς τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο θεατρικές παραστάσεις πολύ σύντομα πρόκειται για κάνουν πρεμιέρα και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Πέρα από την πλάκα, να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ επικροτώ, ΟΥΤΕ απορρίπτω καμία από τις δύο (παραστάσεις..). ‘Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Να είστε όλοι καλά».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Χωρίς τέλος ο πύρινος εφιάλτης στην Καλιφόρνια (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα