Τϊ προβλέπουν τα ζώδια από12-19.11.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή είναι έντονη αστρολογικά, καθώς το πέρασμα του Άρη, κυβερνήτη του ζωδίου σου, στους Ιχθύς μετά από μεγάλο διάστημα στον Υδροχόο αλλάζει τις ενέργειες. Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα έχει ισχύ αρκετές μέρες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι ακούς,

να μην είσαι ευκολόπιστος, αλλά και εσύ να είσαι συνεπής με τις υποσχέσεις που δίνεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα με το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Ο Άρης στις 16.11, μετά την πολύμηνη πορεία του στον Υδροχόο, περνάει στους Ιχθύς και στρέφεσαι εσωτερικά αντιμετωπίζοντας έντονη νευρικότητα και θλίψη που πιθανά να σε καθηλώσει. Μην αφήνεσαι στη μοναχικότητα που μπορεί να σε εγκλωβίσει συναισθηματικά. Καλό είναι να ασχοληθείς με ότι μπορεί να γαληνεύσει την ψυχή σου, με φιλανθρωπικό έργο ή εθελοντισμό για να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και μπορείς πια να εκφράσεις στο ταίρι σου διαφωνίες, αναθεωρήσεις ή νέα δεδομένα που σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα για την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς. Είναι ευκαιρία να επανακαθορίσεις τις συνεργασίες σου σε οικονομικό επίπεδο αν το επιθυμείς.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη εντείνοντας την αφηρημάδα, την αφέλεια αλλά και την θρασύτητα που μπορεί να σε εκθέσουν ή να δημιουργήσουν προβλήματα με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Αναβολές και καθυστερήσεις ταξιδιών μπαίνουν στο πρόγραμμα, έσω έτοιμος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπογραφές συμφωνιών για νομικά ή άλλα θέματα που τυχόν σε απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Έντονη αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, με την επιστροφή της Αφροδίτης, κυβερνήτη του ζωδίου σου, σε ορθή πορεία στο Ζυγό και το πέρασμα του Άρη στον Ιχθύς, μετά από μακρά πορεία στον Υδροχόο που σε ταλαιπώρησε. Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, που μπορεί να προκαλέσει ψευδαισθήσεις ή ψεύτικες υποσχέσεις σε σχέση με οικονομικές συναλλαγές που έχεις με τρίτους. Θα πρέπει όμως και εσύ να είσαι εγκρατής στις υποσχέσεις σου για να μην εκτεθείς.

Ο Άρης στις 16.11, μετά την πολύμηνη πορεία του στον Υδροχόο, περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία περίοδο που ενεργοποιείσαι για τους στόχους που έχεις, που επιθυμείς να βλέπεις και να συναναστρέφεσαι τους φίλους σου, που ασχολείσαι με τις συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεσή σου για προσφορά σε ομαδικό επίπεδο είναι δεδομένη και μπορείς να είσαι άκρως αποτελεσματικός. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει σε ευθεία πορεία και μπορείς πια να ασχοληθείς με τις σχέσεις σε συναδελφικό επίπεδο που πιθανό διαταράχθηκαν τον προηγούμενο καιρό. Είναι επίσης ιδανικά να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου που μπορεί να σας δημιουργούν κόντρες.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι οικονομικά θέματα έχεις σε σχέση με τρίτους, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρερμηνείες που να αποβούν εις βάρος σου. Προσοχή στην επικοινωνία και με το ταίρι σου, γιατί η ένταση μπορεί να εκτοξευθεί πολύ γρήγορα και να ειπωθούν λόγια που δεν εννοείς και θα πληγώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά δυναμική από αστρολογικής απόψεως, καθώς ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σου, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και προκαλεί ζητήματα επικοινωνίας με σύντροφο και συνεργάτες. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα έχει διάρκεια, μπορεί να οδηγήσει σε παραπλανήσεις ή εξιδανικεύσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Να θυμάσαι επίσης ότι και εσύ θα πρέπει να δίνεις υποσχέσεις στις οποίες μπορείς να ανταποκριθείς σε συνεργάτες ή στο ταίρι σου.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και εντείνονται για εσένα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που πιθανά να σε αγχώσουν και να προκληθούν προβλήματα και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου είναι παροιμιώδεις και αντιμετωπίζεις την κάθε κατάσταση με ιδανικό τρόπο. Η απολυτότητα και η ακαμψία που μπορείς να δείξεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό επαναφέρει με αργούς ρυθμούς την καλή επικοινωνία στη σχέση σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου προβληματισμούς ή αναθεωρήσεις για τη σχέση σας που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό. Σημαντικό είναι ότι ο έρωτας, η έξαψη και η ανάγκη για διασκέδαση απογειώνονται.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη προκαλώντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και στο τι λες. Προσοχή σε νέες συμφωνίες, καλό είναι να μην προχωρήσεις αυτή την εποχή. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Έντονη εβδομάδα αστρολογικά και αυτή που αλλάζει σημαντικά τις ενέργειες, με τον Άρη να περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων, την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία και τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος, προκαλώντας ζητήματα στην επικοινωνία. Το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας που θα έχεις διάρκεια μπορεί να σε κάνει ευκολόπιστο και να εξαπατηθείς από πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που θα σου στοιχίσει. Ακόμα, θα πρέπει και εσύ να είσαι αξιόπιστος και να μην δίνεις υποσχέσεις στις οποίες δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και σε δραστηριοποιεί σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση που σε ενδιαφέρει, αλλά και σε θέματα εξωτερικού με το να αρχίσεις επαφές με πρόσωπα εκεί ή να σχεδιάσεις ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η επιθυμία για διασκέδαση είναι έντονη, όπως και για ερωτικό παιχνίδι και βάζεις δυναμικά στη ζωή σου την έννοια της περιπέτειας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας που αφορούν σε οικονομικές συμφωνίες ή με την διακόσμηση του σπιτιού σου που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ρομαντικές βραδιές στον προσωπικό σου χώρο για δύο είναι το ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την επικοινωνία στη δουλειά γιατί μπορεί να φέρει ασυνεννοησία και αντιπαραθέσεις. Καθυστερήσεις ή αναβολές στις λύσεις εργασιακών ζητημάτων είναι πιθανές.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Αρχίζει μία εβδομάδα με έντονη αστρολογική δραστηριότητα, καθώς ο Άρης αφήνει μετά από πολύ καιρό τον Υδροχόο, που σου προκάλεσε προβλήματα και περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας την ερωτική ένταση και την δράση κατακόρυφα. Το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και ωραιοποιήσεις στον έρωτα, καλό λοιπόν είναι να είσαι προσεκτικός και ρεαλιστής. Σημαντικό είναι επίσης και εσύ να είσαι ειλικρινής και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να φανείς αντάξιός τους.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει τον δυναμισμό αλλά και την εσωτερική ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί με νευρικότητα και ξεσπάσματα στο ταίρι σου. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε ερωτισμό και πάθος για να απογειώσεις την σχέση σου και θα είσαι κερδισμένος. Έκτακτα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά και σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό ανεβάζοντας την διάθεσή σου για διασκέδαση και ανανεώνοντας την ερωτική σου ζωή με μοναδικό τρόπο. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου «παιχνίδι», που μπορεί να φέρει πολλές νέες κατακτήσεις.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Πιθανές είναι και οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ζητήσουν μία ακόμη ευκαιρία από εσένα. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις στον άνθρωπό σου και μην μπεις στην διαδικασία σημαντικών αποφάσεων για την σχέση σου που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικές είναι οι κινήσεις των πλανητών αυτή την εβδομάδα που αλλάζουν το κλίμα, κυρίως όμως την επικοινωνία, καθώς ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη προκαλώντας καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα έχει μεγάλη διάρκεια μπορεί να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις ή να είσαι εύκολο «θύμα» για πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Από την άλλη, θα πρέπει και εσύ να είσαι ειλικρινής και να αποφύγεις ευφάνταστες υποσχέσεις.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει την ένταση στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί ο έντονος ανταγωνισμός, οι εγωιστικές συμπεριφορές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα προκαλέσουν συγκρουσιακές διαθέσεις που το πιθανότερο είναι να βλάψουν τις σχέσεις σου. Δείξε ψυχραιμία και διάθεση για συμβιβασμό και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν με άκρως συμφέροντα τρόπο για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες ή περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τον αρχικό προϋπολογισμό σου.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια και οι συγκρούσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Καλό είναι να είσαι σαφής σε ότι εκφράζεις για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Μην προχωρήσεις σε συμβόλαια ή συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν τα αναμενόμενα.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Σημαντική και αυτή η εβδομάδα αστρολογικά, καθώς το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη και η επιστροφή της Αφροδίτης, κυβερνήτη του ζωδίου σου, σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου σηματοδοτούν εξελίξεις. Αρχικά, το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα βρίσκεται εν ισχύ για αρκετές μέρες, μπορεί να προκαλέσει ωραιοποιήσεις στην επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον που να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Καλά θα κάνεις και εσύ βέβαια να προσέξεις, γιατί μπορεί να είσαι αυτός που δεν θα είσαι ειλικρινής, μη μπορώντας να ανταποκριθείς σε υποσχέσεις που δίνεις.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται κυρίως στη δουλειά αλλά και στο υπόλοιπο της ημέρας, κάτι που σε φορτίζει έντονα, προκαλώντας σου πιθανά άγχος και επικριτικότητα που ενοχλούν τους γύρω σου. Πίστεψε στη μεθοδικότητα και την τελειομανία σου και εκτόνωσε το άγχος σε άσκηση για να ισορροπήσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς στο ταίρι σου τις ανάγκες σου, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς που είχες την προηγούμενη περίοδο ανοίγοντας μία νέα πορεία με μεγάλη δυναμική για την προσωπική σου ζωή.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον, γιατί η ασυνεννοησία και οι παρερμηνείες πιθανά να προκαλέσουν εντάσεις. Απέφυγε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, καθώς το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Σημαντική αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, καθώς ο Άρης περνάει, μετά από πολύ καιρό στον Υδροχόο, στους Ιχθύς, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ορθόδρομη πορεία του. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα έχει διάρκεια, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λανθασμένες κινήσεις, λόγω μη ειλικρινών και ξεκάθαρων προθέσεων. Καλό είναι επίσης και εσύ να είσαι σαφής και ειλικρινής στις υποσχέσεις σου για να μην εκτεθείς.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και όλα γυρίζουν πια γύρω από τον έρωτα, την διασκέδαση, την απόλαυση της ζωής. Η ενεργητικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι αεικίνητος και να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεσαι. Ο σύντροφος ή νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν καθίστανται προτεραιότητα για εσένα, αφού ο έρωτας πρωτοστατεί και σου δίνει δύναμη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και βοηθά στο να ισορροπήσεις ψυχολογικά, να δείξεις κατανόηση και στήριξη σε όποιον σε χρειαστεί, να ξεχειλίσει το συναίσθημα για τον σύντροφό σου, δίνοντάς του τον καλύτερο εαυτό σου.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη με συνέπειες την ασυνεννοησία και τις παρερμηνείες σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορεί να μην είναι αυτό που σε καλύπτει, γιατί με την πάροδο του χρόνου θα καταλάβεις ότι δεν είσαι εσύ ο ευνοημένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Έντονη αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επιστρέφει ανάδρομος προκαλώντας ζητήματα στην επικοινωνία, με τον Άρη να περνάει στους Ιχθύς και να δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια και την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Αρχικά, το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα είναι αρκετές μέρες εν ισχύ, δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και θα είναι εύκολο να υποπέσεις σε εξαπατήσεις ιδιαίτερα σε συνεργασίες ή σε προσωπικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και εσύ, γιατί δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα σε οικογενειακό επίπεδο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γιατί ο έντονος θυμός και η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου μπορεί να εκτονωθεί σε ακραίο βαθμό και να προκληθούν συγκρουσιακές καταστάσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και η ανάγκη σου να βρίσκεσαι με τους φίλους σου εκδηλώνεται άμεσα. Κοινές δράσεις με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και μπορείτε να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου προκαλώντας δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Ο απότομος τρόπος, οι παρεξηγήσεις και η παρερμηνείες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σαφής όταν εκφράζεσαι και να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί πιθανά να σφάλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ιδιαίτερη αστρολογικά και αυτή η εβδομάδα, καθώς η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς, μετά από πολύ καιρό στον Υδροχόο, η επιστροφή σε ορθή πορεία της Αφροδίτης στο Ζυγό και η αναδρομή του Ερμή στον Τοξότη αλλάζουν το σκηνικό. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον συναισθηματισμό και την δημιουργία ψευδαισθήσεων και είναι πιθανό να θέλεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με πρόσωπα που μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου. Καλό είναι βέβαια και εσύ να είσαι ξεκάθαρος στις σκέψεις σου και στις υποσχέσεις σου, γιατί μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα εκτεθεί.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας την ενεργητικότητα και ωθώντας σε στο να καταπιαστείς με πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν σε επικοινωνιακό και γνωστικό επίπεδο. Μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια θα σε απασχολήσουν, όμως θα λειτουργήσουν ανανεωτικά χωρίς να σε κουράσουν. Προσοχή στην έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και η αυτοπροβολή σου καθίσταται το κύριο ζητούμενο. Οι κοινωνικές σου επαφές αυξάνονται κυριότερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αποφάσεις σημαντικές για τη σχέση σου είναι πιθανό να υπάρξουν.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη βάζοντάς σε σέ βαθύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες και το έλλειμμα ξεκάθαρης σκέψης δεν σε βοηθά για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η τέχνη και ο διαλογισμός θα είναι εξαιρετικά μέσα εκτόνωσης, βοηθώντας σε να ισορροπήσεις την διάθεση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι κινήσεις των πλανητών και αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη να αφήνει το ζώδιό σου μετά από πολύ καιρό και να περνάει στους Ιχθύς, την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας να διαρκεί αρκετές μέρες είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις ανειλικρινείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή με πρόσωπα που θέλουν να συμμετέχουν στους στόχους σου. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες μπορεί να δημιουργηθούν είτε από τους άλλους, είτε από εσένα, γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφράσεις πιθανές δεσμεύσεις.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία διαδικασία δραστηριοποίησης όσον αφορά νέους πόρους εισοδήματος που θέλεις να αποκτήσεις. Καλό είναι να κρατήσεις ισορροπίες στη διαχείριση, γιατί κυμαίνεσαι από την υπερβολή στη συντήρηση και αυτό μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Έκτακτα έξοδα είναι πιθανό να προκύψουν. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα και βάζοντάς σε σέ διαδικασία να εκφράσεις στο ταίρι σου ανάγκες και αναθεωρήσεις όσον αφορά τη σχέση σας και την πνευματική σας επικοινωνία. Στιγμές διασκέδασης μπορούν να ανανεώσουν τον έρωτά σας.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους φίλους σου ή στις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Καλό είναι να είσαι σαφής και ξεκάθαρος σε σκέψεις που εκφράζεις. Απέφυγε να προχωρήσεις σε συμφωνίες ή συζητήσεις σε σχέση με τους στόχους σου, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευδοκιμήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Καταλυτική αστρολογικά είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, καθώς μετά από πολύ καιρό στον δωδέκατο οίκο σου ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου, βγάζοντάς σε από την θλίψη και την εσωστρέφεια, ενισχύοντάς σε με δυναμισμό και ενεργητικότητα, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, που θα έχει διάρκεια, μπορεί να φέρει ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Καλό είναι και εσύ να μην υποπέσεις σε αναλήθειες γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου γεμίζοντάς σε ενέργεια, δυναμισμό, αποφασιστικότητα μετά από πολύ καιρό. Είναι γεγονός ότι τώρα μπορείς να δράσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να επιτύχεις αυτά που επιθυμείς. Σημαντικές θα είναι και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς το πάθος είναι έντονο και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και είναι ευκαιρία να εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, σκέψεις, ανασφάλειες και προβληματισμούς που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό και σου προκαλούν ζήλια και καχυποψία.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη προκαλώντας έλλειμμα επικοινωνίας, δυσκολία στη συνεννόηση και εμπόδια στην εξέλιξη των υποχρεώσεών σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή, γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν έντονες κόντρες με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας που δεν θα σε ευνοήσουν.

The post Τϊ προβλέπουν τα ζώδια από12-19.11.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, ισχύ, αρης, θλίψη, νέα, προσφορες, δραση, φλερτ, χαίρεσαι, κινηση στους δρομους, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, εξαψη, διακοσμηση, θλίψη, αφροδιτη, δουλεια, ζηλια, ομορφα μυστικα, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, αγχος, αναμνησεις, ασχολεισαι, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γινονται, γνωριμια, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινης, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εννοια, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, εποχη, επιθυμια, ερμης, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, θυμασαι, θυμος, οικο, καχυποψια, κλιμα, λογια, μαζι σου, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, ομαδα, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ψυχη, σαφης, συντηρηση, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, ισχύ, χατζηβασιλειου, χαίρεσαι, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσεις, ευθεια, εννοεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, οργη, παιχνιδι, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα