Προβλέψεις Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα σου προτείνουμε να έχεις μεγάλη ψυχραιμία γιατί θα ακούσεις ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς στον εργασιακό σου χώρο. Κάποιες από αυτές θα προσπαθήσουν να σου τις περάσουν και για εξυπνάδες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν δεν είχες απίστευτα πολύ δουλειά σήμερα θα ήθελες να περάσεις όλη τη μέρα έξω, μακριά από το γραφείο και τους συναδέλφους σου, ψάχνοντας να βρεις ποια δραστηριότητα θα μπορούσε να γεμίσει το κενό ενδιαφέροντος που έχεις το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχεις δουλέψει τόσο πολύ με τον

εαυτό σου τελευταία και δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε παρασύρει και να σε επηρεάσει. Οπότε συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου και μην δίνεις την παραμικρή σημασία στο αφεντικό σου που συνεχώς σου γκρινιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί αλλά πάντα μα πάντα παίρνεις τόσο προσωπικά τις εντάσεις στη δουλειά σου με αποτέλεσμα να χαλάει η μέρα σου και να καταστρέφεται η ηρεμία σου για προβλήματα τρίτων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σε συμβουλεύουμε να τακτοποιήσεις πρώτα τις δικές σου εκκρεμότητες και μετά να ασχοληθείς με τους υπόλοιπους – φίλους και συγγενείς- που θέλουν συνεχώς από σένα χάρες και θελήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αρκετό καιρό πριν υποχωρούσε στις διαμάχες και προσπαθούσες πάντα να ικανοποιήσεις τα γούστα όλων. Τώρα πια δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και λες αμέσως «Όχι» χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τα προβλήματα που θα υπάρξουν σήμερα στη δουλειά σου και οι εντάσεις μεταξύ των συναδέλφων σου δεν θα σε επηρεάσουν στιγμή, αφού εσύ δεν θα σηκώσεις κεφάλι από το γραφείο σου, παρά μόνο όταν έρθει η ώρα να φύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αγαπημένη μας Σκορπίνα σήμερα θα σε απογοητεύσουμε αφού τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως ακριβώς θες. Στη δουλειά σου όλα θα κινούνται στο fast forward, ενώ εσύ ονειρευόσουν μια χαλαρή εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όσες παρατηρήσεις κι αν ακούσεις σήμερα, όσες υποδείξεις κι αν σου κάνουν, εσύ θα έχεις κλείσει τ’ αυτιά σου και θα ακολουθείς το δικό σου ρυθμό. Κι αυτό όσο να πεις είναι μεγάλη νίκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η αλήθεια είναι πως μέρες σαν τη σημερινή, θα ευχόσουν να μπορούσες να εγκαταλείπεις χωρίς δεύτερες σκέψεις όσες σχέσεις ή επαγγελματικές καταστάσεις δεν δουλεύουν πια. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Από όλες τις λέξεις που θα ακούσεις σήμερα μια δεν θα μπορείς με τίποτα να αντέξεις, το “Όχι”. Αν εμπλακείς σε κάποια διαφωνία προσπάθησε να είσαι διαλλακτική και όχι απόλυτη, γιατί αλλιώς θα πεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν δεν τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και δεν τον αγαπάς και δεν τον φροντίζεις, μην περιμένεις από κανέναν άλλον να το κάνει. Αντί λοιπόν να βρίσκεις συνεχώς τα στραβά σου και να μιζεριάζεις, χαμογέλασε και προχώρα παρακάτω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα