Γνωρίζατε ότι και τα χείλη γερνούν και χρειάζονται περιποίηση ακριβώς όπως και η επιδερμίδα;

Για τα πρώτα σημάδια γήρανσης ακούμε και διαβάζουμε διαρκώς αφού όπως και να το κάνουμε είναι ο εφιάλτης μας. Η αιώνια νεότητα είναι το όνειρο μας. Κάτι σαν τον Ντόριαν Γκρέι. Αλλά επειδή δεν θα υπάρξει ποτέ κανένα πορτραίτο θα πρέπει να φροντίζουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή όψη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μεγαλώσουμε αλλά σημαίνει ότι θα μεγαλώσουμε όμορφα. Όπως μας αξίζει. Το είπε άλλωστε και η JLo:

“μέ πρόσεξα και φαίνεται!¨. Που σημαίνει ότι ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, δεν βγαίνει ποτέ έξω χωρίς αντηλιακό, η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι νόμος που δεν παρακάμπτει ποτέ και επισκέπτεται συχνά την προσωπική της facialist ώστε να τη βοηθά στα δύσκολα. Επίσης γυμνάζεται καθημερινά αφού γνωρίζει ότι εκτός από το υπέροχο σώμα η άσκηση βοηθά και στην καλή λειτουργία όλων των οργάνων μεταξύ των οποίων και το δέρμα.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνιση τους σε κλασικά σημεία του προσώπου όπως τα μάτια, το περίγραμμα, τα ζυγωματικά ή ο λαιμός. Οι ειδικοί , χωρίς να θέλουν να μας στενοχωρήσουν, μας ενημερώνουν ότι αυτό συμβαίνει και στα χείλη μας. Και δεν αναφερόμαστε στις γραμμές γύρω από τα χείλη αν καπνίζουμε αλλά στην απώλεια όγκου και το αλλοιωμένο περίγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά πρέπει να κόψουμε το κάπνισμα και στη συνέχεια να προσφέρουμε σ’ αυτή την υπέροχη περιοχή του προσώπου τη φροντίδα που έχει ανάγκη προκειμένου να παραμείνει όμορφη και νέα.

Ευτυχώς τα beauty brands που φροντίζουν πριν από εμάς για εμάς έχουν δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης χειλιών που προσφέρουν αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση και μείωση των σημαδιών γήρανσης. Εμείς δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το κατάλληλο ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία μας και να το συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Ας δούμε τα καλύτερα:

Nuxe Nuxuriance Eye and Lip Contour

Clarins Extra Firming Lip & Contour Balm

Caudalie Vinexpert Eye & Lip Serum

Vichy Neovadiol GF Contour Eye & Lip

Apivita Wine Elixir Wrinkle Lifr Eye & Lip Cream

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δοκιμάσετε το φον ντε τεν

Tα τρία αγαπημένα προϊόντα της Meghan Markle για έξτρα λάμψη

Keywords
Τυχαία Θέματα