Η Φαίη σου δείχνει τι να φορέσεις Δευτέρα με Παρασκευή στο γραφείο!

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το office look και για την ακρίβεια είναι η πιο δημοφιλής τάση αυτή τη στιγμή στα περισσότερα social media. Το office look φέτος δεν το υιοθετούμε μόνο στο γραφείο αλλά το φοράμε από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας. Το κοστούμι, το ταγέρ, τα blazer, τα κομψά παλτό και οι τσάντες γραφείου (χαρτοφύλακες, backpacks και handbags) είναι τάση, όπως επίσης

και τα παπούτσια γραφείου που μας θέλουν να φοράμε flats, χαμηλοτάκουνες γόβες αλλά και μπότες και μποτάκια όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Φαίη μας υιοθετεί 5 υπέροχα office looks και σου δείχνουμε μερικά tips για να τα υιοθετήσεις και εσύ!

#Δευτέρα
Η Δευτέρα πρέπει πάντα να ξεκινάει με χρώμα ώστε να μας φτιάχνει η διάθεση και να πηγαίνουμε στο γραφείο ή στη βόλτα μας ακόμα πιο αισιόδοξες και χαμογελαστές. Το κίτρινο, το μουσταρδί και το κροκί είναι 3 αποχρώσεις που είναι μεγάλη τάση του φθινοπώρου και θα φορεθούν πολύ φέτος. Η Φαίη μας επιλέγει ένα κοστούμι σε κροκί χρώμα και το συνδυάζει με λευκό πουκάμισο και μαύρα μποτάκια.

Extra παιχνιδιάρικη detail! Το animal print scrunchy που η Φαίη έχει στο χέρι της δίνει μια χαριτωμένη πινελιά σε όλο το look.

#Tρίτη
Ο οίκος Chanel έκανε μόδα τα tweed ταγέρ και τις ασορτί φούστες πριν πολλά πολλά χρόνια αλλά αυτή η μόδα εξακολουθεί να είναι διαχρονική και αξεπέραστη. Το french office style είναι ιδανική επιλογή για την Τρίτη και η Φαίη συνδυάζει το δικό της look με ματ δερμάτινες μπότες στο ιδανικό ύψος και με το ιδανικό τακούνι για τη δουλειά ή τη διασκέδαση.

#Τετάρτη
Μια ακόμα huge τάση της σεζόν είναι τα δερμάτινα παντελόνια και η Φαίη μας κάνει τον πιο hot χρωματικό συνδυασμό του instagram. Συνδυάζει θαλασσί με καφέ και απογειώνει το look της ακόμα περισσότερο με λευκό ζιβάγκο!

#Πέμπτη
Ξέρουμε ότι πολλές από εσάς δυσκολεύεστε να βρείτε έναν τρόπο να εντάξετε το athleisure style και τα αγαπημένα σας sneakers στο office look σας. Η Φαίη σας δίνει μια πολύ ωραία ιδέα συνδυάζοντας κοστούμι με ρίγες με απλό λευκό φανελάκι, τσαντάκι μέσης και μαύρα sneakers.

#Παρασκευή
Τα δερμάτινα παλτό σε κόκκινο χρώμα είναι η Νο1 τάση στα πανωφόρια της σεζόν! Η Φαίη συνδυάζει το δικό της με total black look. Aν ψάχνεις και εσύ για ένα statement πανωφόρι τότε το συγκεκριμένο είναι η τέλεια επιλογή.

Διαβάστε ακόμα: H Fashion Editor του Faysbook.gr αγόρασε τα 7 πιο hot παπούτσια της νέας σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα