Αν θέλετε να καλύψετε το tattoo σας τώρα μπορείτε με το σωστό φον ντε τεν!

Λίγο πολύ όλοι έχουμε ένα (τουλάχιστον) tattoo σε εμφανές ή μη σημείο. Το κάναμε στην εφηβεία, πάνω σε μια συναισθηματική κρίση, επειδή ήταν trend, συνοδεύσαμε το φίλο/φίλη να κάνουν τα δικά τους και ζηλέψαμε. Όποιος κι αν είναι ο λόγος το θέμα είναι ότι το tattoo μας θα παραμείνει στη θέση του εσαεί. Το ξέραμε πριν το κάνουμε.

Φυσικά υπάρχουν πολλές μέθοδοι να το εξαφανίσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι κοστίζουν πολύ περισσότερο απ’ ότι ξοδέψαμε για να το κάνουμε. Επίσης μάλλον

φοβόμαστε και λιγάκι ή δεν είμαστε σίγουρες ότι τελικά θέλουμε να το αφαιρέσουμε. Να το καλύψουμε για μερικές ώρες, ναι μπορεί και να το έχουμε σκεφτεί. Και κάτι τέτοιο μπορούμε να το πετύχουμε με το σωστό και super καλυπτικό φον ντε τεν. Που θα το απλώσουμε όπως γνωρίζουμε κι εκείνο τα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Απλά θα χρειαστεί λίγη υπομονή ειδικά αν το tattoo καλύπτει μεγάλη επιφάνεια και ένα σφουγγαράκι γιατί η εφαρμογή με το ειδικό εργαλείο είναι πιο αποτελεσματική.

Γνωρίζουμε ότι κάποια είναι έργα τέχνης και ο tattoo artist το έκανε με κόπο και όλο του το ταλέντο. Γι’ αυτό προτείνουμε αυτό τον εύκολο τρόπο και όχι μια μέθοδο μόνιμης αφαίρεσης. Άλλωστε όπως θέλαμε το χρόνο μας να το σκεφτούμε πριν το αποφασίσουμε έτσι θα χρειαστούμε και πάλι το χρόνο μας για να το εξαφανίσουμε. Καλώς ή κακώς μας χαρακτηρίζει, είναι κομμάτι του εαυτού μας και αφού έχουμε τη προσωρινή λύση ας την ακολουθήσουμε.

Ξεκινάμε με το φον ντε τεν λοιπόν για να το κρύψουμε όταν χρειαστεί (ίσως σε συνέντευξη για δουλειά ή την πρώτη συνάντηση με τους γονείς του αγαπημένου μας) και το συζητάμε ξανά.

Ας δούμε τα καλύτερα:

Make up for Ever HD

Nars Radiant Creamy Concealer

Dermablend Quick Fix Body

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δοκιμάσετε το φον ντε τεν

Αντιγράψτε το make up look της Natalie Portman

Keywords
Τυχαία Θέματα