Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του γιου της Άγγελου και οι ευχές για την ονομαστική του εορτή!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, καθώς καθημερινά αναρτά διάφορες εικόνες από την εκπομπή της. Ωστόσο, συχνά αναρτά και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, όπως με τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο, ή τα τέσσερα παιδιά της.

Μάλιστα, συνηθίζει όταν κάποιο από τα παιδιά της έχει γενέθλια ή γιορτή, να δημοσιεύει ξεχωριστές φωτογραφίες και να τους εύχεται δημόσια. Σήμερα,

ο γιος της Άγγελος έχει την ονομαστική του εορτή και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο προφίλ της και στη λεζάντα, έγραψε: «Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί, σε λατρεύω»! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στον γιο της και on air, στην έναρξη της εκπομπής της: «Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά Σταματίνα μου και όλες οι Σταματίνες. Αγγελικούλα μας, μιλάω για τη Νικολούλη. Και όλες τις Αγγελικούλες. Φυσικά τους Αγγέλους μας. Αγγελάκο μου, παιδί μου. Χρόνια πολλά στους Μιχάληδες και στις Μικαέλες. Χρόνια πολλά γενικότερα»!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on Nov 8, 2018 at 12:28am PST

Διαβάστε ακόμη:

Nomads-Μαδαγασκάρη: Δείτε για πρώτη φορά τον καβγά Μισθοφόρου-Βασιλόπουλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα