Γιώργος Πατούλης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Πατούλης και ο λόγος δεν είναι καλός. Ο Περειφεριάρχης Αττικής έδωσε το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια της οποίας χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως σε μια πολύ δύσκολη και γεμάτη πένθος εβδομάδα για την Ελλάδα,

εκείνος χορεύει αμέριμνος και διασκεδάζει.

Ο Γιώργος Πατούλης δέχτηκε σωρεία αρνητικών σχολίων για αυτόν τον χορό, ενώ δυσαρέσκεια υπήρξε και στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος, λοιπόν, αποφάσισε να απολογηθεί δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη μέσω του δελτίου ειδήσεων του Alpha, χαρακτηρίζοντας την κίνησή του «μια κακιά στιγμή».

Ο Γιώργος Πατούλης ζητάει συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που προκάλεσε αντιδράσεις

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους την ώρα που έφευγα.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Την παρομοίασαν με την… Barbie! Η αντίδρασή της!

 Πέτρος Λαγούτης: Απαθανατίζει τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι»

 Ο πρώτος από εμάς: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα