Ιωάννα Μαλέσκου: Την παρομοίασαν με την… Barbie! Η αντίδρασή της!

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα τη σεζόν που πέρασε, καθώς έθεσε σε προτεραιότητα την προσωπική ζωή της, ωστόσο συνέχισε να είναι ενεργή στα social media, κρατώντας έτσι «ζωντανή» την επαφή με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα από τη ζωή της, στην οποία εδώ και περίπου 2,5 μήνες πρωταγωνιστεί η κόρη της. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι τρισευτυχισμένη που κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της και απολαμβάνει το

νέο και πρωτόγνωρο κεφάλαιο που έχει ανοίξει.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ομοιότητά της με την… Barbie

Από την ημέρα που η ταινία της «Barbie» έκανε πρεμιέρα έχει γίνει θέμα συζήτησης και σχεδόν όλος ο πλανήτης έχει βαφτεί… ροζ! Η ταινία έχει κάνει ήδη ρεκόρ εισιτηρίων, ενώ οι πρωταγωνιστές – Ryan Gosling και Margot Robbie – έχουν απασχολήσει πολύ τα Μέσα.

Πολλοί ήταν εκείνοι, λοιπόν, που παρομοίασαν την Ιωάννα Μαλέσκου με τη Barbie κατά κόσμον Margot Robbie, ονομάζοντάς την Ελληνίδα Barbie,  όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram. Σε ένα από τα κολάζ που έφτιαξαν, βλέπουμε τις δύο γυναίκες να ποζάρουν δίπλα δίπλα και όντως μοιάζουν αρκετά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε αναδημοσίευση τη συγκεκριμένη ανάρτηση ενθουσιασμένη με αυτή τη σύγκριση! Η παρουσιάστρια απέφυγε να σχολιάσει κάτι, ωστόσο έβαλε πολλά emoticons, δείχνοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα