Γιώργος Μαρίνου: “Δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του. Ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει…”

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως όσοι γνώριζαν τον Γιώργο Μαρίνου δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν, καθώς χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα,  η Άννα Φόνσου, η οποία είχε φιλοξενήσει στο “Σπίτι του Ηθοποιού”τον Γιώργο Μαρίνου, αποφάσισε να στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία έμεινε αναπάντητη, καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεση της.

Παράλληλα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε: “Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή,

γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του”!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αποκαλύπτεται πως ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το “Σπίτι του Ηθοποιού”, έμενε στη Βάρκιζα, σε σπίτι ενός άντρα που ανέλαβε και τη φροντίδα του. Ο εν λόγω κύριος, φαίνεται να απείλησε την Άννα Φόνσου και να της είπε να μην ασχοληθεί ξανά με τον ηθοποιό. “Μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια!”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

“Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω!”, αποκάλυψε η Άννα Φόνσου. 

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Φόνσου, ο άνθρωπος που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνου μίλησε στο star.gr και τόνισε: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν, αποκαλύπτοντας: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η απίθανη ατάκα της Στεργιανού για τον Ντάνο και η αποκάλυψη του Γκότση! 

Χάρης Ρώμας: Τα σχόλια για τις δύο ηθοποιούς που δεν θα δούμε στο “Καφέ της Χαράς”! 

Αποκάλυψε on camera ότι είναι pansexual: «Δεν το γνώριζα»! 

Keywords
Τυχαία Θέματα