Γιώργος Παπαδόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια!

Το καλοκαίρι του 2018, αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η σύντροφος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου του, εξομολογήθηκε:

«Νιώθω τεράστια χαρά μέσα μου. Εύχομαι και ελπίζω να είναι γερό και να έχει υγεία. Εγώ θα κάνω τα πάντα. Το κλάμα του είναι μελωδικό. Έχω γράψει ήδη τραγούδι».

Το βράδυ της Τρίτης (23/07) με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε το χέρι του, αυτό του μικρού, αλλά και της συζύγου του. Στη λεζάντα, έγραψε: «Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα!», ενώ μέσω των hashtags αποκάλυψε ότι είναι τα γενέθλια του μικρού. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και οι ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους «έπεσαν» βροχή!

Δείτε το στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

A post shared by Papadopoulos Giorgos (@giorgospapadopoulosofficial) on Jul 23, 2019 at 2:41pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό φιλί και οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της! 

Γνωστή Ελληνίδα κακοποιήθηκε σωματικά από τον πρώην σύντροφό της 

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν πιστεύω στο «για πάντα μαζί», δεν υπάρχει…» 

Keywords
Τυχαία Θέματα