H Kate Beckinsale έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever αποδεικνύοντας πως τα λιοντάρια είναι πάντα τολμηρά

Η Kate Beckinsale σε μερικές μέρες γίνεται 46 χρονών. Αυτό σημαίνει πως ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι δηλαδή δυναμική και super τολμηρή. Και λίγο πριν τα γενέθλια της απέδειξε και τα δύο αφού έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever. Αποχωρίστηκε τα μακριά, καστανά μαλλιά της και απέκτησε ένα κατάξανθο bob.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις 22 Ιούλ, 2019 στις 3:42 πμ PDT

H τεράστια αλλαγή έχει να κάνει και με το ρόλο της στη νέα ταινία “Jolt” που πρωταγωνιστεί αν και δείχνει ότι απολαμβάνει πολύ το νέο της look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις 18 Ιούλ, 2019 στις 9:56 πμ PDT

Κατά καιρούς βέβαια έχουμε δει αρκετές ηθοποιούς να κόβουν ή να βάφουν τα μαλλιά τους για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Λίγες όμως είναι εκείνες που δείχνουν να είναι χαρούμενες ειδικά αν χρειαστεί να κόψουν εντελώς τα μαλλιά τους όπως για παράδειγμα η Demi Moore που ξύρισε το κεφάλι της το 1997 για τις ανάγκες της ταινίας GI Jane.

Ευτυχώς η Βeckinsale δε χρειάστηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως απέκτησε ένα super sexy look το οποίο τη φετινή σεζόν είναι και πολύ μεγάλη τάση. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό έβαψαν επίσης τα μαλλιά τους ξανθά celebrities όπως η Katy Perry και η Bella Hadid.

Στη περίπτωση που έχετε αρχίσει να το σκέφτεστε σοβαρά θα πρέπει να γνωρίζετε μερικούς βασικούς κανόνες. Να κόψετε τα μαλλιά σας σε bob είναι εύκολο και δε χρειάζεται παρά να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας σήμερα κιόλας.

Όσο αφορά το χρώμα και ειδικά το ξανθό ή το πλατινέ η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη και χρειάζεται χρόνος ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι καστανά και βαμμένα. Αρχικά πρέπει να ξεκινήσετε με highlights και στη συνέχεια να κάνετε περισσότερα και πιο ανοιχτόχρωμα μέχρι τελικά να μπορέσει ο haircolorist να βάψει όλα τα μαλλιά σας ξανθά.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν περισσότερες από δύο επισκέψεις στο κομμωτήριο και μερικοί μήνες. Και όλο αυτό προκειμένου να παραμείνουν τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή. Στην αντίθετη περίπτωση απλά θα τα καταστρέψετε.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα powder foundations που γίνονται ένα με την επιδερμίδα σας!

H Jennifer Lopez ακολουθεί πάντα 6 συγκεκριμένες beauty τάσεις και γι’ αυτό δείχνει πάντα υπέροχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα