Χάρης Ρώμας: Τα σχόλια για τις δύο ηθοποιούς που δεν θα δούμε στο “Καφέ της Χαράς”!

Ο Χάρης Ρώμας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”.

“Δουλεύουμε μανιωδώς και έχουμε μεγάλη χαρά που το  κάνουμε!”, ανέφερε και στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη “Ματούλα” και τη “Γωγώ”, τις οποίες δεν θα δούμε στα νέα επεισόδια.

“Δυστυχώς δεν θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα…”, είπε η δημοσιογράφος και ο Χάρης Ρώμας έσπευσε να της απαντήσει: “ι θα πει δυστυχώς; Το σενάριο φτιάχνεται. Σύμφωνα με τις ανάγκες του πρέπει να

είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια, ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός και ο περισσότερος κόσμος θα είναι εκεί”.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στη συνέχεια της ιστορίας που θα δούμε, οι δύο παραπάνω χαρακτήρες θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας: “Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείτε το καφέ της Χαράς, το χωριό, τους ανθρώπους του χωριού πώς είναι μετά από τόσα χρόνια και σε τι καταστάσεις είναι μπλεγμένοι. Είναι δυο κορίτσια που λείπουν από τη χώρα, η Γωγώ είναι στη Ρωσία και η Ματούλα στη Νέα Υόρκη”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψε on camera ότι είναι pansexual: «Δεν το γνώριζα»! 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια! 

Ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό φιλί και οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της! 

Keywords
Τυχαία Θέματα