Γιώργος Λιανός: Η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε αν θα μπουν νέοι παίκτες στο «Survivor All Star»

Γεμάτα ανατροπές και εντάσεις ήταν τα καινούργια επεισόδια του «Survivor All Star».

Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες που βρέθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι Διάσημοι ηττήθηκαν γι’ ακόμα μία εβδομάδα σε δύο αγωνίσματα ασυλίας κι έτσι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο ήταν από την ομάδα των Κόκκινων.

Τελικά εκείνη

που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έκατσε στο παιχνίδι μόλις λίγες μέρες.

Σήμερα το πρωί (10/3), ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, Γιώργος Λιανός μίλησε για τις εξελίξεις στο παιχνίδι, μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera,  αναφέροντας πως δεν πιστεύει ότι θα νέοι παίκτες στο «Survivor All Star». Ταυτόχρονα, ο  ίδιος αποκάλυψε ότι η ένωση των δυο ομάδων θα γίνει μετά το Πάσχα.

«Πολύ δύσκολα πλέον θα δούμε νέο παίκτη. Δε ξέρω. Αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση πρέπει να δούνε πως βγαίνει το πράγμα. Η ένωση θα γίνει μετά το Πάσχα. Στο σύντομο μέλλον δε νομίζω να αλλάξουν οι ομάδες», είπε -μεταξύ άλλων-  ο Γιώργος Λιανός στον αέρα του Sfera.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Φραντζέσκας στη Θεσσαλονίκη

Άσπα: «Μετά την απώλεια του Mad Clip, η μητέρα μου προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού»

Τζούλια Νόβα: «Η κόρη μου είναι 14 μηνών και τη θηλάζω ακόμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα