Πάολα: Τι συνέβη με το χρηματικό ποσό που ήταν να δωρίσει στο νοσοκομείο της Λάρισας;

Τέσσερις μέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, η Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Την ώρα που η τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή, αποκάλυψε στο κοινό πως τα χρήματα από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της σύγκρουσης των δυο τραίνων.

Το πρωί της Παρασκευής (10/3), ο διοικητής του νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

και αποκάλυψε ότι η Πάολα δεν έχει επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, σχετικά με την δωρεά της.

«Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας η Πάολα αλλά ούτε κάποιος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τις δωρεές από ανθρώπους της περιοχής. Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι αλλά και εφοπλιστές από άλλες περιοχές.

Οι δωρεές αυτές είναι το κύμα συμπαράστασης προς το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες που στηρίζουν το έργο μας», ανέφερε η ανακοίνωση του διοικητή, κ. Βλαχάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: Η αποκάλυψη για την αποτυχημένη επέμβαση που έκανε για να χάσει βάρος 

Τέμπη: Μια καθυστέρηση απέτρεψε τη σύγκρουση του Intercity με τον προαστιακό

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Παναγιώταρου -Σχίζα: «Aν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, θα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα