Μπέσσυ Αργυράκη: Η αποκάλυψη για την αποτυχημένη επέμβαση που έκανε για να χάσει βάρος

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και μίλησε για τη σχέση με τον επί 39 χρόνια σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε την αποτυχημένη επέμβαση που έκανε για να χάσει βάρος.

Για τον γάμο της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα, και το αν τον ζηλεύει, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Είμαι 39 χρόνια με τον άνδρα μου. Θα τσακωθούμε γιατί τρώω πολύ. Μου λέει: “Σταμάτα να τρως”. Δεν τον ζηλεύω πια τον σύζυγό μου, έχω περάσει όμως τρελές ζήλιες στο ξεκίνημα της σχέσης μας.

Σκέφτηκα

τώρα τι είναι αυτό, ξέρω ότι θα έχει δει 10 γυναίκες και άλλες 20 στο ιατρείο του με προβλημάτισε λίγο, εξάλλου κι εγώ ένα ραντεβού ήμουν».

Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Μπέσσυ Αργυράκη εξήγησε: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων που θα σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κοιτώντας το πρωί στον καθρέφτη Δεν έχω πειραχτεί ιδιαίτερα, έχω πειραχτεί τόσο όσο. Με ενδιαφέρει να μην αλλάξω φυσιογνωμία…».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει κάνει μια αποτυχημένη επέμβαση για να χάσει βάρος: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο».

Διαβάστε ακόμα:

 Λάκης Παπαστάθης: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του σκηνοθέτη

 Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Με την οικογένειά μου δεν έγινε ποτέ συζήτηση για τη σεξουαλική μου ταυτότητα»

 Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε γυμναστική έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα