Γιώργος Λάγιος: «Η σύντροφός μου είναι 23 ετών κι εγώ 45, έχουμε έρθει κοντά εγκεφαλικά»

Σε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος ψυχικής υγείας ανέφερε πως η νέα σύντροφός του είναι 23 ετών και πως είναι μαζί της τρεις μήνες.

«Εγώ δεν έχω παιδιά, είμαι άτεκνος. Έχω μια θεωρία για την οικογένεια: ότι λίγοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να κάνουν παιδιά. Είναι κάποιες κατηγορίες που δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις. Είμαι ερωτευμένος αλλά αυτό δεν έχει

σχέση με την τεκνοποίηση. Η σύντροφός μου είναι 23 ετών, είμαστε μαζί τρεις μήνες. Δεν έχω διάρκεια στις σχέσεις αλλά έχω βάθος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος επισήμανε: «Υπάρχουν σχέσεις που κρατάνε χρόνια και δεν έχουν συναισθηματική επένδυση. Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί και έχουμε συνδεθεί και εγκεφαλικά και συναισθηματικά. Είναι πάρα πολύ ώριμη, η ωριμότητα δεν σχετίζεται με τις ηλικίες.

Είναι ηθοποιός, σπουδάζει και ψυχολογία και μπίζνες. Εγώ είμαι 45 ετών. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Είμαι της άποψης ότι εκφραζόμαστε ελεύθερα, είμαι ανοιχτός σε όλα».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θρησκευτικό γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρης τους

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις: 4 νησιά που έχουν ακόμα νορμάλ τιμές για να πας διακοπές

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα