Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Κι εγώ αναρωτήθηκα αν έπρεπε τελικά να…»

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7) η Άση Μπήλιου.

Σε κάποιο σημείο της κουβέντας τους, η αστρολόγος και η παρουσιάστρια θυμήθηκαν στιγμές από τη συνεργασία τους στο πρωινό του MEGA, όπου και πρωτογνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

«Έχουμε ζήσει μαζί τα καλύτερά μας χρόνια, αν και εμένα δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι και τα επόμενα θα είναι ωραία. Είμαι αισιόδοξη. Αλλάξανε τα πράγματα και επειδή αλλάζουμε κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κι άλλες επιλογές.

Στο χέρι μας είναι όλα», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Για μένα ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, γιατί έμπαινα σε έναν καινούργιο χώρο, δεν είχα καμία επαφή. Η μουσική και η αστρολογία ήταν οι δύο μεγάλες μου αγάπες, τα δύο χόμπι μου που ευτύχησα να τα κάνω μαζί. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί σταματήσατε να κάνετε πρωινό (σ.σ: Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο). Γιατί μου το κάνατε αυτό;», ανέφερε στη συνέχεια η Άση Μπήλιου με χιούμορ.

«Γιατί δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πάντα. Κι εγώ το έχω αναρωτηθεί, αν έπρεπε να μείνουμε, εκ των υστέρων. Άντε να μέναμε 2 χρόνια ακόμα. Θέλαμε να δοκιμαστούμε σε πράγματα. Δεν είναι ότι μας καλύπτει κάτι και είπαμε “εντάξει, τελειώνει αυτό”. Εμένα μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Εγώ όσο μαθαίνω, νιώθω ζωή, παίρνω ενέργεια», απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 02:25′

Διαβάστε επίσης:

Fipster: «Είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, πια το δηλώνω»

Τζένη Μπαλατσινού: «Πλέον συμβουλεύομαι τις κόρες μου για αυτό το θέμα»

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Τσουρό: «Ο ΑΝΤ1 και το MEGA είναι λες και το κάνουν επίτηδες»

Keywords
Τυχαία Θέματα