Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θρησκευτικό γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τη βάφτιση της κόρης τους

Την πέντε ετών κόρη τους, Αλεξάνδρα, βάφτισαν χτες (30/6) η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο τους.

Το διπλό μυστήριο τελέστηκε στην Πάρο και το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Σήμερα (1/7), η Ελεονώρα Μελέτη

δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο της, στην οποία τη βλέπουμε να φιλά τρυφερά τον σύζυγό της, ενώ στη λεζάντα του post έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς , αλλά κάναμε και τον θρησκευτικό μας γάμο. (πρώτα έγινε ο γάμος και μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα και για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον Θοδωρή, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, (όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές και τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε και μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη και τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη και ευχές, και εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας και θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά και όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς.

#justmarried #christening #alexandra #oceanis

Όλους, έναν προς έναν σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε on air σε επικριτικό σχόλιο -«Να ζητήσεις συγγνώμη για τη σεξιστική φράση στον Πανόπουλο»

Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Κι εγώ αναρωτήθηκα αν έπρεπε τελικά να…»

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα