Τζένη Μπαλατσινού: «Πλέον συμβουλεύομαι τις κόρες μου για αυτό το θέμα»

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του Zeus+Δione και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο.

Η σύζυγός του Βασίλη Κικίλια μίλησε -μεταξύ άλλων- για το κομμάτι της μόδας αλλά και το «Shopping Star». Παράλληλα, η ίδιο τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Εγώ ρωτάω πλέον και συμβουλεύομαι τις κόρες μου τι συμβαίνει στην μόδα, για να είμαι και εγώ μέσα στα πράγματα. Δεν τα παρακολουθώ πια, όπως τα παρακολουθούσα.

Δεν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Συζήτηση για το

“Shopping Star” είχε γίνει πολύ παλιά, πριν αναλάβει η Βίκυ Καγιά», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Τζένη Μπαλατσινού.

Το απόσπασμα προβλήθηκε του μεσημέρι του Σαββάτου (1/7) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Πρόσφατα, η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και -μέσα σ’ όλα-μίλησε για την προσωπική φροντίδα και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση.

«Η περιποίηση είναι κάτι πολύ προσωπικό. Για μένα περιποίηση δε σημαίνει ότι πρέπει να πάω κομμωτήριο ή να βαφτώ, καθαρή να είμαι, καθαρά να είναι τα ρούχα μου, ευδιάθετη να είμαι…», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Και συνέχισε: «Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει… Δε ξέρω τι θα έκανα αν του παραχρόνου με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Τσουρό: «Ο ΑΝΤ1 και το MEGA είναι λες και το κάνουν επίτηδες»

Λάκης Γαβαλάς: «Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος, θα τη φλέρταρα και σήμερα»

Ελεονώρα Μελέτη: Η όλο νόημα ανάρτηση λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα