Adele: Προβλήματα υγείας από τις συναυλίες στο Λας Βέγκας

19:46 19/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Adele ομολόγησε ότι οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας έχουν το τίμημα στην υγεία της.

Όπως αποκάλυψε η 35χρονη Βρετανίδα σουπερστάρ, οι εμφανίσεις της στη σκηνή του Λας Βέγκας την άφησαν με μια δυσάρεστη μυκητιασική δερματική λοίμωξη. Η Adele ανέφερε ότι είχε “jock itch (φαγούρα του τζόκεϊ)”, αφού ίδρωνε με τα Spanx της, ενώ εμφανιζόταν κάτω από τα καυτά φώτα στο The Colosseum at Caesars

Palace.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Γνωστή ευρέως ως “φαγούρα του τζόκεϊ”, η tinea cruris είναι μια μυκητιασική δερματική λοίμωξη της βουβωνικής περιοχής, που προσβάλλει το άνω μέρος των μηρών, τους γλουτούς και τα κάτω μέρη της κοιλιάς.

Σύμφωνα με τη Mayo Clinic, o κνησμός του γλουτού είναι μια μυκητιασική δερματική λοίμωξη που προκαλεί ένα κνησμώδες εξάνθημα σε ζεστές, υγρές περιοχές του σώματος. Το εξάνθημα προσβάλλει συχνά τη βουβωνική χώρα και το εσωτερικό των μηρών και μπορεί να έχει σχήμα δακτυλίου. Η πάθηση ονομάζεται επίσης tinea cruris.

O κνησμός του γλουτού πήρε το όνομά τoυ επειδή είναι συχνή στους αθλητές. Είναι επίσης συχνή σε άτομα που ιδρώνουν πολύ. Η πάθηση μπορεί να είναι από ήπια έως σοβαρή. Συνήθως υποχωρεί σε 1 έως 3 εβδομάδες με αντιμυκητιασικές κρέμες και αυτοφροντίδα.

Sweaty face, sweaty tits, and jock itch what a fucking legend #WeekendsWithAdele @Adele @AdeleAccess oh lord I love you Adele pic.twitter.com/vngYl9yb6m

Lilly from Kent (@Adeleisspecial) June 17, 2023

Στη διάρκεια της τελευταίας της συναυλίας στο Λας Βέγκας, η Adele είπε στο κοινό ότι “καίγεται τόσο πολύ” και ότι “τα β@ζ@ά της ιδρώνουν”, προσθέτοντας: “Χρειάζομαι μια πετσέτα, Χριστέ μου!”

Συνέχισε εξηγώντας ότι ο γιατρός της την είχε ενημερώσει ότι είχε jock itch, λέγοντας: “Είναι λίγο χοντροκομμένο, αλλά δεν ήξερα ποτέ ότι υπάρχει!”

Keywords
Τυχαία Θέματα