Γιάννης Στάνκογλου: Η νέα εξομολόγηση για τον χωρισμό του -«Το έκανα συνειδητά γιατί έχω παιδιά»

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πως εδώ και 3,5 χρόνια έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν είχε αναφέρει τίποτα έως τώρα καθώς περίμενε πρώτα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, ο Γιάννης Στάνογλου μίλησε ξανά για τον χωρισμό του και τον λόγο καθυστέρησε να το ανακοινώσει δημόσια.

Όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στη συνέντευξή του

«Δεν νομίζω πως αφορούν κανέναν (σ.σ. τα προσωπικά μου) και όποιος θέλει να κρύψει κάτι μπορεί. Εγώ το έκανα συνειδητά με τον χωρισμό μου γιατί έχω παιδιά και δεν ήθελα να κρεμαστώ στα μανταλάκια για αυτόν τον λόγο», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Για το κομμάτι του έρωτα, απάντησε στη συνέχεια: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βρεις πάντα… Εγώ έχω δύο παιδιά και από τότε έχει πάρει πιο ουσιαστική μορφή ο έρωτας. Από εκεί και πέρα δεν τον κυνηγάς. Όταν τον κυνηγάς, δεν σου προκύπτει ποτέ».

Όσο για το αν παντρευόταν ξανά, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Δύσκολο πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα