Γιάννης Στάνκογλου: Η απίστευτη λύση που έχει βρει για να μην συγκρούεται με τη γυναίκα του πάνω σε θέματα της δουλειάς!

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως του αρέσει ο κίνδυνος και πως η αδρεναλίνη τον βοηθά να ξεπεράσει τις εσωτερικές του φοβίες. «Κάνοντας ελεύθερη πτώση, δεν έχω πια τόσες φοβίες πάνω στη σκηνή. Με απελευθέρωσε».

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν.«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην

ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω.», ανέφερε ο ηθοποιός ο οποίος εξομολογήθηκε πως πολλές φορές υπήρξαν συγκρούσεις ανάμεσα τους πάνω σε θέματα της δουλειάς, αλλά και τη λύση που έχει βρει!

«Δεν μπορείς να συμφωνείς σε όλα. Εκείνη είναι το αφεντικό, εκείνη σκηνοθέτη. Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές συγκρούσεις. Προσπαθώ να βρω τρόπο να μην συγκρουόμαστε. Έχω βρει τη λύση με τα μηνύματα. Ό,τι έχει να μου πει που είναι λίγο ακραίο, θα μου το στέλνει σε μήνυμα, να το διαβάζω πιο ήρεμα. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Επέστρεψε στο Πρω1νό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! «Με κάνατε και ένιωσα οικογένεια τώρα που την έχω ανάγκη»

Άγριες Μέλισσες: Δείτε μόνο στο Πρω1νό όσα λέει ο Λάμπρος στη Λενιώ για το λόγο που δεν επέστρεψε για να την παντρευτεί!

Πάνος Μουζουράκης: Φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο στο Λος Άντζελες

Keywords
Τυχαία Θέματα