5 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το «Λόγω τιμής 20 χρόνια μετά»!

Το «Λόγω τιμής» επέστρεψε στις οθόνες μας μετά από 20 χρόνια και η αλήθεια είναι πως νιώθουμε μια συγκίνηση που βλέπουμε και πάλι αυτή την όμορφη παρέα από την Πάτρα. Είναι αλήθεια πως στο πρώτο επεισόδιο κλάψαμε λιγάκι από συγκίνηση, ίσως επειδή συνειδητοποιήσαμε ότι μαζί με την παρέα του «Λόγω τιμής» μεγαλώσαμε και εμείς…λιγάκι!

Για ποιους λόγους το «Λόγω τιμής 20 χρόνια μετά» μας έχει ήδη κερδίσει;

Δυνατές φιλίες- Η παρέα από την Πάτρα μεγάλωσε αλλά

δεν άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη φιλία. Μπορεί όλη η παρέα να προχώρησε στη ζωή αλλά όταν συναντιούνται είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και αυτό το συναίσθημα μας αρέσει πολύ γιατί μας θυμίζει λίγο πολύ και τους δικούς μας φίλους, τους αδελφικούς, που πάντα είναι κοντά μας (ακόμα και αν πλέον δεν τους βλέπουμε τόσο συχνά).

Υπέροχοι ηθοποιοί- Όλοι οι ηθοποιοί του «Λόγω τιμής» μεγάλωσαν, ωρίμασαν και όπως είναι λογικό επακόλουθο παίζουν τους ρόλους τους ακόμα καλύτερα! Στη νέα εκδοχή της σειράς βλέπουμε εκπληκτικές ερμηνείες από καταξιωμένους ηθοποιούς που θαυμάζουμε.

Όμορφες γειτονιές της Αθήνας- Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς είναι η ιδιαίτερη σκηνοθεσία που μας μεταφέρει πολλές φορές σε πανέμορφες γειτονιές της Αθήνας αλλά και σε άλλους γοητευτικούς προορισμούς.

Ιδέες διακόσμησης και όμορφα σπίτια- Η έμπνευση δεν σταματάει εδώ καθώς κάποια από τα σπίτια των πρωταγωνιστών είναι αξιοζήλευτα και μας δίνουν ιδέες διακόσμησης που δεν περιμέναμε να δούμε σε ένα σήριαλ σαν και αυτό. Το σπίτι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα που βλέπουμε φέτος στις οθόνες μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Μας παιδεύει» Aπόψε στις 23:00 ξεκινά το δεύτερο επεισόδιο στον @skaitv.gr #LogoTimis #20Xroniameta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά (@logotimis) στις 30 Σεπ, 2019 στις 12:34 μμ PDT

Συγκλονιστικά γυρίσματα- Πολλές σκηνές της σειράς γυρίζονται μέσα στην πόλη, σε νησιά, σε όμορφα σπίτια, σε ωραία καφενεδάκια αλλά και στα άνετα αυτοκίνητα της PEUGEOT.

Μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές των επεισοδίων που έχουμε δει μέχρι τώρα, τραβήχτηκαν μέσα στα αυτοκίνητα και η αλήθεια είναι πως μας έκοψαν την ανάσα. Ειδικά η σκηνή που η Χριστίνα Αλεξανιάν μεταφέρεται στο μαιευτήριο είναι μια από τις πιο συγκινητικές και έντονες στιγμές που έχουμε δει φέτος στην ελληνική τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα