Ο κότσος της Jennifer Lopez, στην τελευταία της εμφάνιση, αξίζει βραβείο και πρέπει να δείτε το λόγο

H JLo έχει καταπληκτικά μαλλιά και δεν πιστεύουμε ότι κάποια από εσάς διαφωνεί. Προσωπικός της hairstylistst είναι ο διάσημος Chris Appleton που επιμελείται επίσης και τα hair looks της Kim Kardashian. H Lopez αγαπάει πολύ τα extensions και συχνά ζητά από τον Appleton να τις χαρίσει πολύ μακριά κυματιστά μαλλιά. Άλλωστε μην

ξεχνάτε πως η Emilia Clarke που μάκρυνε πριν από μερικές εβδομάδες τα μαλλιά της αποκάλυψε πως το έκανε επειδή πάντα θαύμαζε το look της Lopez.

H JLo από την άλλη στις αρχές του φθινοπώρου αποφάσισε να αφαιρέσει τα extensions και να αποκτήσει ένα super chic lob που την έκανε να μοιάζει με Παριζιάνα. Ήθελε μια αλλαγή και μαζί με τον κομμωτή αποφάσισαν την ωραιότερη.

Η star όμως είναι γνωστή και για τους τέλειους κότσους που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς στις επίσημες εμφανίσεις της που την κάνουν να μοιάζει με πριγκίπισσα. Έναν από τους οποίους είχε και στην τελευταία της εμφάνιση στα Governor Awards. Πρόκειται για έναν κότσο που θύμιζε γλυπτό αφού τα μαζεμένα της μαλλιά είχαν πλεξούδες. Αυτή τη φορά αφέθηκε στα χέρια της hairstyist Danielle Priano η οποία της δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες. Μάζεψε τα μαλλιά ψηλά και στόλισε τον κότσο με πλεξούδες. Μία στη βάση του κότσου και άλλη μία στα πλάγια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Priano (@daniellepriano) στις 27 Οκτ, 2019 στις 9:53 μμ PDT

Η Lopez συνδύασε τον αριστουργηματικό της κότσο με ένα glam make up look σε χρυσούς και μπρονζέ τόνους που αναδεικνύουν τον τόνο της επιδερμίδας της αλλά και το χρώμα των ματιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Barnes (@scottbarnes68) στις 27 Οκτ, 2019 στις 7:42 μμ PDT

Ταυτόχρονα ο προσωπικός της nail artist Tom Bachic επέλεξε ένα μπεζ χρώμα για τα κοντά νύχια της.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Είναι το πλέον κατάλληλο look αν έχετε μια ξεχωριστή εμφάνιση μέσα στο φθινόπωρο αλλά και ότι καλύτερο για τις γιορτές αν κι εμείς πιστεύουμε πως είναι ότι ωραιότερο αν έχετε σκοπό να ντυθείτε νύφη μέσα στο χειμώνα.

Κεντρική photo: James DevaneyGetty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Ο Kanye West δεν επιτρέπει πλέον στην North να φορά μακιγιάζ και η Kim Kardashian βρήκε εναλλακτική beauty λύση

Bowl cut: Δείτε τα ωραιότερα ever και σκεφτείτε σοβαρά να αντιγράψετε το αγαπημένο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα