Επέστρεψε στο Πρω1νό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! «Με κάνατε και ένιωσα οικογένεια τώρα που την έχω ανάγκη»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπειτα από μια εβδομάδα αποχής από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω πένθους, επέστρεψε στο Πρω1νό.

Ο παρουσιαστής πριν από περίπου δέκα ημέρες έχασε τη μητέρα του.

Η Φαίη μας, μαζί με την ομάδα του Πρω1νού τον υποδέχτηκαν στο πλατό με μια μεγάλη αγκαλιά, παρά την αντίσταση που έφερε εκείνος.

«Μας έλειψες πολύ!», του είπε η Φαίη μας κι εκείνος ανταπέδωσε.

«Όλοι με κάνατε για άλλη μια φορά και ένιωσα οικογένεια τώρα που την έχω και ανάγκη, με το κάθε μήνυμα σας ξεχωριστά. Θέλω να το πω αυτό, πέρα από την οικογένεια

του ΑΝΤ1 που πάλι ήταν δίπλα μου, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα λέω τα ίδια πράγματα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και ο χώρος που καμιά φορά λέμε και λέμε και νομίζουμε ότι πνιγόμαστε στον μικρόκοσμό μας. Άνθρωποι του χώρου μου έστειλαν συλλυπητήρια, πέρα από τη Φαίη και εσάς όλους και ο Γιώργος που γνώριζαν και τη μαμά μου που δεν με άφησαν, άνθρωποι του χώρου που νομίζεις ότι είναι πνιγμένοι μέσα στην εκπομπή τους και τα νούμερα τους με έπαιρναν μέχρι τώρα να πάμε για έναν καφέ, να μου κάνουν παρέα και έτσι πήρα μια ελπίδα και για το χώρο που δουλεύουμε και είναι σημαντικό να ανήκεις κάπου.», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε μετά την απώλεια της μητέρας του

Πάνος Μουζουράκης: Φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο στο Λος Άντζελες

Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με τον σύντροφο της Βασίλη Πορφυράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα