Για πρώτη φορά: Δείτε τις φωτογραφίες του Άγγελου Μπράτη με μαγιό!

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο αρέσκεται να μαθαίνει τις εξελίξεις στο ριάλιτι μόδας. Τόσο η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη, όσο και τα επίδοξα top models προκαλούν την προσοχή.

Από την προβολή του πρώτου κι’ όλας επεισοδίου έδειξε ότι πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προιόν, το οποίο θα απασχολήσει, τόσο τα social, όσο και τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ένας από τους κριτές που αρκετές φορές έγινε αντικείμενο σχολιασμού είναι ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος με τις κριτικές του έδωσε «τροφή» στους τουιτεράδες για καυστικά σχόλια.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, αφού καθημερινά μοιράζεται με τους followers του διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα του.

Μάλιστα, την αγαπημένη του ασχολία με τα κοινωνικά δίκτυα, δεν εγκατέλειψε ούτε στις καλοκαιρινές του διακοπές, αφού δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Τι είναι το Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης που δημιούργησε η Ράνια Θρασκιά;

Keywords
Τυχαία Θέματα