Τα δύο προϊόντα καθημερινής περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσετε asap

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά για την περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι συγκεκριμένα και τα τελευταία χρόνια επιθυμούμε να περιέχουν συστατικά που προέρχονται από τη φύση. Μας κάνουν να νοιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια αφού γνωρίζουμε πλέον ότι κάθε τι φυσικό έχει δύναμη που χαρίζει στο δέρμα όλα όλα χρειάζεται.

Τη συγκεκριμένη φιλοσοφία ακολουθεί και η Jurlique οποία χρησιμοποιεί τις βοτανικές εξελίξεις για να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αναζωογονητικές δυνάμεις της φύσης. Η ερευνητική της ομάδα ανακάλυψε μια σειρά από οργανικά εκχυλίσματα που αντιμετωπίζουν

πιο αποτελεσματικά από ποτέ τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες χαρίζοντας παράλληλα λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα, λεία και αναζωογονημένη όψη.

Το αποτέλεσμα των επιστημονικών ερευνών ήταν η δημιουργία ενός τελετουργικού που αποτελείται από μια σειρά με πέντε προϊόντα που ελαχιστοποιούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης με άρωμα βοτάνων εμπνευσμένο από τους λόφους της Νότιας Αυστραλίας.

Πρόκειται για τη σειρά Herbal Recovery Signature περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από αγνά ισχυρά βοτανικά εκχυλίσματα. Το συμπυκνωμένο αντιοξειδωτικό πλούσιο εκχύλισμα τρίχρωμης βιολέτας (το οποίο συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των σημαδιών της γήρανσης και μειώνει τη θαμπή όψη) και το αναζωογονητικό εκχύλισμα μυριόφυλλου που συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας λεία υφή στην επιδερμίδα για πιο νεανική εμφάνιση.

Συνδυάζονται με φυτικά συστατικά όπως εκχυλίσματα από κόκκινο τριφύλλι, μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου και περσικού δέντρου μεταξιού.

Εμείς επιλέξαμε τις δύο αγαπημένες μας φόρμουλες και πρέπει όσο πιο σύντομα γίνεται να τις συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.

Herbal Recovery Signature Mist: Προσφέρει στην επιδερμίδα ένα πέπλο έντονης ενυδάτωσης και λάμψης που ενισχύεται από τη χάρη στο νεροκάρδαμο που περιέχει. Τα εκχυλίσματα από φλούδα εσπεριδοειδούς Unshiu και μπουμπούκι του Ιαπωνικού κέδρου την προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα φροντίδας ενώ το μείγμα εκχυλισμάτων από τριαντάφυλλου, ρίζα μολόχας, λεβάντα, καλέντουλα και μυριόφυλλο λειτουργεί ως μια φυσική ασπίδα για την προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Herbal Recovery Signature Moisturizing Lotion: Ελαφριά ενυδατική λοσιόν που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη νεανική της λάμψη. Εκχυλίσματα από μυριόφυλλο και μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου συμβάλλουν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. ενώ τα εκχυλίσματα από ρίζα μολόχας και τρίχρωμη βιολέτα βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Lilly Rose Depp ξέρει τα μυστικά της ομορφιάς και της κομψότητας και δεν τα κρατά για τον εαυτό της

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι ασπρόμαυρο και chic

Keywords
Τυχαία Θέματα