Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/11

Για ακόμα μια φορά θα σας μιλήσουμε για το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, το διασημότερο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας που είναι διαχρονικό και πάντα in fashion, ανεξάρτητα από τις τάσεις που κάθε σεζόν μας επιβάλουν οι σχεδιαστές. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επενδύσετε σε τουλάχιστον ένα, αφού μπορείτε να το φοράτε όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις -το μόνο που θα αλλάζετε κάθε φορά θα είναι τα αξεσουάρ.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της

καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μαύρο, μίνι, στενό, με τρουακάρ μανίκια σε κρουαζέ κόψιμο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη φαρδιά δερμάτινη ζώνη με μεταλλική αγκράφα, βραχιόλια Leio Ross και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα open toe ροκ snake print πέδιλα, με χιαστί λουριά και τρουκς, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Naked Heat της εταιρείας Urban Decay, τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το highilighter και το ρουζ από την παλέτα Flushed της Urban Decay το κραγιόν Unicorn Comfort Matte της Urban Decay και από πάνω το Hi- Fi- Shine Ultra Cushion Lip Gloss Midnight Cowgirl της Urban Decay.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με καμπύλες μέσα και έξω, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Η Kate Moss είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα διασημότερα και αγαπημένα μας fashion icons του πλανήτη. Η ίδια αγαπάει πολύ τα μαύρα φορέματα, τόσο στις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και στις επίσημες.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχει φορέσει κατά καιρούς. Δείτε τα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/11

Keywords
Τυχαία Θέματα