Γέννησε η Meghan Markle! Αυτό είναι το φύλο του μωρού!

Tο πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry. Όπως ανέφεραν τα βρετανικά μέσα, η Δούκισσα του Σάσσεξ βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού από τις πρώτες πρωινές ώρες έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Harry.

Την είδηση επιβεβαίωσε με tweet η Ρεμπέκα Ίνγκλις, η ανταποκρίτρια της Daily Mail:

«Επιβεβαιώνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται σε τοκετό από το πρωί. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή».

Το οποίο και συνέβη πριν λίγα λεπτά με το ζευγάρι να ανακοινώνει πως το μωρό είναι αγόρι μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις 6 Μάι, 2019 στις 6:37 πμ PDT

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στην γέννα και ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ είναι δίπλα στην κόρη της. Τόσο ή Μέγκαν όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ίαν Στρατής “τρέλανε” τη Φαίη! Τον πήρε και έκοβαν βόλτες στο πλατό!

Keywords
Τυχαία Θέματα