Η Τάμτα μας μάγεψε με το στιλ της στις πρώτες πρόβες της Eurovision-Οι Balenciaga μπότες της εντυπωσίασαν

Πριν λίγους μήνες ο οίκος Balenciaga παρουσίασε στο show του over-the-thigh boots που μας είχαν εντυπωσιάσει από τότε. Οι μπότες του γνωστού οίκου μόδας έμποιαζαν με στενό κολάν που έφτανε μέχρι πολύ ψηλά στο πόδι.

Η Michelle Obama ήταν από τις πρώτες celebrities που φόρεσαν τις συγκεκριμένες μπότες και μάλιστα η ίδια τις είχε επιλέξει σε χρυσό χρώμα.

Η Τάμτα βρέθηκε πριν

λίγες ημέρες στο Τελ Αβίβ όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision. Η όμορφη τραγουδίστρια μας εντυπωσίασε τόσο με την εμφάνισή της στη σκηνή όσο και με το στιλ που υιοθέτησε.

Σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις της η Τάμτα φόρεσε ένα shirt dress που είχε όλες τις σημαίες πάνω και το συνδύασε με over-the-thigh boots του οίκου Balenciaga. Η Τάμτα επέλεξε φούξια χρώμα για τις μπότες της και πραγματικά ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με διάφορους δημοσιογράφους και συμμετέχοντες κλέβοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Όσο για τις μπότες της αυτό που θέλουμε να θυμάσαι είναι πως θα αποτελέσουν μια από τις πιο hot τάσεις και της επόμενης φθινοπωρινής/χειμερινής σεζόν και θα υιοθετηθούν από πολλές fashionistas σε διάφορες αποχρώσεις. Το bold ροζ χρώμα που επέλεξε η Τάμτα δεν ήταν τυχαία επιλογή καθώς αυτό το χρώμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της φετινής άνοιξης αλλά και του ερχόμενου καλοκαιριού.

Όσο για το αναάλαφρο shirt dress της τραγουδίστριας έχουμε να πούμε πως επίσης αποτελεί trend το να συνδυάζεις ένα oversized πουκάμισο είτε με μπότες είτε με γόβες. Το πουκάμισο της Τάμτα ήταν επίσης του οίκου Balenciaga και η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά ηλίου, μαύρους κρίκους, μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και κατακόκκινο κραγιόν.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο ευκολοφόρετα ανοιξιάτικα trends (VIDEO)

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μπλούζα της σεζόν! Σου δείχνουμε πως να την φορέσεις

Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακή τουαλέτα στον τελικό του YFSF

Keywords
Τυχαία Θέματα