5+1 eye looks από τα shows της Άνοιξης που πρέπει να δοκιμάσετε

Τις τάσεις τις σεζόν σας τις αποκαλύψαμε από το Φεβρουάριο. Από τις εβδομάδες μόδας δηλαδή που οι φίλοι μας οι make up artists εξαντλώντας τη φαντασία και το ταλέντο τους στα παρασκήνια των shows δημιούργησαν απίθανα looks. Ειδικά όσο αφορά το μακιγιάζ ματιών ήταν πραγματικά υπέροχοι αφού γνωρίζουν ότι είναι το πιο εκφραστικό σημείο το προσώπου το οποίο όλες σας θέλετε να τονίζετε με τον ωραιότερο και πιο δημιουργικό τρόπο.

Φέτος το μακιγιάζ στα μάτια είναι άκρως εντυπωσιακό αφού τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Βέβαια, πρέπει κι εσείς με τη σειρά σας να είστε τολμηρές. Καλό

το μαύρο eyeliner, η μάσκαρα και ο γήινες ή μπρονζέ αποχρώσεις αλλά σαν το χρώμα δεν έχει. Αρκεί να ανακαλύψετε εκείνα που ταιριάζουν τόσο στο χρώμα των ματιών όσο και στο style σας. Και δεν είναι δύσκολο, πιστέψτε μας. Αρκεί να κάνετε μερικές δοκιμές ή να εμπιστευτείτε έναν ειδικό. Αν και η πρώτη μέθοδος είναι η καλύτερη αφού κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εσάς το πρόσωπο και την ιδιοσυγκρασία.

Εμείς με τη σειρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε για εσάς είναι να σας δείξουμε τα αγαπημένα μας eye looks. Εσείς απλά θα επιλέξετε το ή τα αγαπημένα σας.

Baby Blue: Εκτός από τις πασαρέλες το είδαμε και στη Lily Collins και το λατρέψαμε. Είναι ότι καλύτερο για τα καστανά μάτια αφού τα κολακεύει. Μπορείτε να απλώσετε σκιά ή μολύβι.

Think Pink: Οι παστέλ αποχρώσεις είναι τεράστιο trend και το ροζ στην κορυφή όλων. Απλώνετε τη ροζ σκιά σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλεφάρου και τη συνδυάζετε με την ίδια απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά.

Ροδακινί: Απλώνετε τη συγκεκριμένη απόχρωση στο πάνω βλέφαρο αλλά και στο εσωτερικό των ματιών.

Αιώνιο Μπρονζέ: Κάντε το με τον σωστό τρόπο που σημαίνει ότι θα απλώσετε την πιο σκούρα απόχρωση στο βλέφαρο και την ανοιχτή και πιο λαμπερή στο τόξο κάτω από τα φρύδια.

Έκρηξη Χρωμάτων: Το ουράνιο τόξο στο βλέμμα σας. Τολμήστε το είναι άνοιξη και όλα επιτρέπονται. Θα κάνετε smudging με σκιές σε κρεμώδη μορφή και θα τις απλώσετε τόσο στο βλέφαρο όσο και γύρω από την περιοχή των ματιών.

Νέο smoky: Οδηγείτε το smoky eye look στο επόμενο επίπεδο χρησιμοποιώντας έντονη μπλε σκιά με glitter και χρυσό στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Διαβάστε ακόμη:

Η εμφάνιση της Beyonce με το φυσικό της hair look αποδεικνύει ότι τα σγουρά μαλλιά είναι cool και sexy

To μανικιούρ της Blake Lively στην τελευταία της εμφάνιση αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ

Keywords
Τυχαία Θέματα