Η Φαίη φοράει τις 2 top παλ αποχρώσεις της Άνοιξης και «ρίχνει» το instagram!

Mπορεί η Φαίη μας να έχει μια αδυναμία σε κάποια χρώματα και να τα επιλέγει στις περισσότερες εμφανίσεις της (κόκκινο, λευκό, μαύρο, μπεζ) αλλά φέτος τολμάει και κάποιες παλ αποχρώσεις που της αρέσουν πολύ και μας αρέσουν κι εμάς!

Το καναρινί και το θαλασσί είναι 2 από τα πιο αγαπημένα μας χρώματα της φετινής άνοιξης και μάλιστα πολλοί σχεδιαστές τα επέλεξαν στα shows τους. Η Φαίη επέλεξε πριν λίγες ημέρες ένα μίνι tweed φόρεμα σε θαλασσί χρώμα και το συνδύασε τέλεια με πολύ ιδιαίτερα

γυαλιά ηλίου. Το μίνι φόρεμα της Φαίης είναι μια ακόμα τάση που θα κυριαρχήσει φέτος και αναμένεται να φορεθεί όσο ποτέ την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται.

Το καναρινί είναι ένα ακόμα παλ χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα. Η Φαίη το υιοθέτησε σε ένα μίντι στενό φόρεμα με κουμπιά και το συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου με χρυσές λεπτομέρειες.

Τέλος, πριν λίγες ημέρες η Φαίη φόρεσε ακόμα ένα θαλασσί φόρεμα που ήταν σε ρετρό στιλ και το συνδύασε με ζώνη και εντυπωσιακά κολιέ με κοράλλια και πέρλες.

Άλλες παλ αποχρώσεις που φοριούνται πολύ φέτος είναι το μοβ και το ροζ και πολλές fashionistas τολμούν και τις συνδυάζουν με bold αξεσουάρ και κοσμήματα που κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μπλούζα της σεζόν! Σου δείχνουμε πως να την φορέσεις

Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακή τουαλέτα στον τελικό του YFSF

Chanel Cruise: Το πρώτο show μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld και τα ρούχα που ξεχωρίσαμε

Keywords
Τυχαία Θέματα