«Ο πατέρας μου με κακοποίησε… Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν»

Είναι από τους Έλληνες σχεδιαστές που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από την «χρυσή» εποχή των ριάλιτι. Ο συγκεκριμένος, έχει μείνει όμως αξέχαστος στις μνήμες πολλών ανθρώπων μέσα από τη συμμετοχή του ως στυλίστας στο «Fame Story».

Ο λόγος για τον Μάρκελλο Νύκτα, ο οποίος έκανε το τηλεοπτικό του comeback και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στα οπαιδσικά του χρόνια, ενώ

συγκλόνισε αποκαλύπτοντας το γεγονός ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε. Παράλληλα, τόνισε ότι από τότε φοβάται πολύ την ανδρική παρουσία.

«Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ. Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το “είναι μου”», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια».

Τέλος, ο Μάρκελλος Νύκτας συμπλήρωσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής: «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πώς θα καταλήξω. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από τη μοναξιά».

Διαβάστε ακόμα:

Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώτη της εμφάνιση στο «My Style Rocks» πριν το δυστύχημα στα Τέμπη

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν ότι δεν έπρεπε ο Θεός να μου δώσει παιδί, έκλαιγα…»

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα