Γενέθλια για τη Ζέτα Μακρυπούλια! Οι φωτογραφίες από τις διακοπές και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια και να τα γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες τις διακοπές της, συνεπώς η ημέρα των γενεθλίων της τη βρήκε σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη, τη θάλασσα.

Η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» απολαμβάνει να περνάει τις διακοπές της δίπλα στη θάλασσα, να κάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία και να χαζεύει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της χώρας μας.

«Θα ξεκινήσω τα

γενέθλιά μου με την ανατολή. Ώρα 06:21. Καλή ημέρα να έχουμε», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ανήμερα αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία νέα ανάρτηση, ευχαριστώντας όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

«Καλοκαίρι και γενέθλια. Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτι γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονείς τους.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», σημείωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: «Πλημμύρισε» αγάπη το Instagram – Οι ευχές της showbiz για το μωρό τους

 Εύα Αντωνοπούλου: «Εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο είναι αυτή που διανύουμε»

 Αντιγόνη Ψυχράμη: «Τόσο ευτυχισμένη αλλά και φοβισμένη για το τι έρχεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα